Stiri Interne

Cum si-a serbat ziua de nastere Catalin Botezatu

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu a implinit ieri 51 de ani si si-a serbat ziua de nastere intr-un mod cu totul diferit de anii trecuti. Nu a mai dat petrecere in Bamboo, ci a fost inconjurat numai de tineri frumosi la un concurs de frumusete in Polonia.

Cum si-a serbat ziua de nastere Catalin Botezatu

Catalin Botezatu a implinit ieri 51 de ani. Spre deosebire de anii trecuti cand obisnuia sa dea o petrecere in clubul Bamboo, de aceasta data aniversarea l-a prins pe designer in Polonia. Acolo a participat la un concurs international de frumusete, Supranational, si l-a sustinut pe reprezentantul Romaniei, Mihai Pintilie.

Botezatu a fost cazat intr-un renumit resort unde au stat presedinti si vedete internationale si a fost rasfatat de reprezentantii hotelului cu tort si sampanie, de ziua lui. In plus, i-au pus o poza pe peretele de onorare alaturi de cele ale starurilor care au fost cazate de-a lungul timpului acolo.

Designerul a petrecut ziua de nastere printre cei mai frumosi tineri ai Europei, dovada si fotografiile realizate si postate pe paginile lui de socializare.

Desi a stat departe de Romania, prietenii si fanii lui i-au fost alaturi cu gandul si prin mii de mesaje de felicitare trimise. Mai mult, multi au postat pe conturile lor poze realizate de-a lungul timpului de Botezatu, transmitandu-I astfel cat de mult il iubesc si il apreciaza.

Va mulțumesc!!!!!🙏🙏🙏🙏🙏😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1) on

Happy B-Day from Miss Supranational 2017👑❤️

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1) on

🙏🙏🙏🙏 Onorat!🙏🙏🙏

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1) on

Scrie un comentariu