Stiri Interne

Cum si-a sarbatorit Teo Trandafir ziua de nastere

Scris de Alexandru Manea

Teo Trandafir si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de prieteni si colegi de serviciu. Aparitia unui vechi bun amic la petrecere a emotionat-o insa nespus de mult. Iata ce s-a intamplat!

mircea-badea-teo-trandafir-zi-de-nastere-1

Teo Trandafir a implinit ieri 47 de ani si a sarbatorit aniversarea alaturi de prieteni si de colegi de serviciu la o terasa din Bucuresti.

La eveniment au luat parte inclusiv Bursucu’, partenerul ei de emisiune, Adelina Pestritu, Ilinca Vandici, What’s Up, Amna, Dan Teodorescu (Taxi).

teo-trandafir-zi-de-nastere-4

 

Aparitia unui vechi prieten a emotionat-o insa nespus pe vedeta. Este vorba de Mircea Badea, cel care a sosit la petrecere pe neasteptate.

“Nu creeeed! Nu creeeed! Am facut pe mine!”, a strigat Teo in momentul in care l-a vazut pe Badea. Acesta i-a dat o replica pe masura, care a starnit hohote de ras printre invitati: “Bine ca nu ai facut pe mine!”, a spus el, conform WOWbiz.ro.

mircea-badea-teo-trandafir-zi-de-nastere-

Petrecerea a durat multe ore in noapte si a fost „condimentata” si cu surprize mai putin placute: bucataria localului a luat foc, astfel ca pompierii au sosit de urgenta sa stinga incendiul.

teo-trandafir-zi-de-nastere-5 teo-trandafir-zi-de-nastere-1

 

Prin urmare, cateva zeci de minute Teo si inviatii sai au parasit mesele din local si au asteptat in strada incheierea interventiei pompierilor.

Citeste si

Azi e ziua lui Teo Trandafir! Iata prin ce transformari spectaculoase a trecut vedeta in ultimii 20 de ani!

Scrie un comentariu