2 Principale Stiri Interne

Cum si-a riscat viata Teo Trandafir prin operatia de micsorare a stomacului

Scris de Alexandru Manea

Teo Trandafir marturiseste ca operatia de micsorare a stomacului, suferita pe 20 de decembrie, a fost complicata, medicii gasind o punga de puroi in abdomen care i-a pus viata in pericol.

teo-trandafir-operatie

Teo Trandafir a recunoscut ca si-a micsorat stomacul prin proceduri chirurgicale. Operatia a avut loc pe 20 decembrie si nu a fost deloc usoara. Medicii au descoperit o punga de puroi in abdomen.

Au trebuit sa gestioneze delicat situatia intrucat daca s-ar fi spart i-ar fi pus in pericol pacientei viata.

„Operatia care trebuia sa fie de o ora a durat 5 ore. Nu se putea ajunge la stomac. A durat mai mult de doua ore si jumatate pana au ajuns la stomac.

Pentru ca s-a gasit o punga de puroi in abdomen care mi-a pus viata in pericol. Putea sa pocneasca oricand si sa dau otu popii”, a declarat Teo in emisiunea de la Kanal D.

teo-maia

Motivul principal pentru care a ales sa isi micsoreze stomacul a tinut de faptul ca, odata ce va slabi, muschiul abdominal, afectat de interventiile chirurgicale din trecut, se va putea reface.

Dupa interventia chirurgicala, Teo a petrecut Craciunul acasa, alaturi de fiica ei, urmand ca apoi sa plece in Israel, invitata la un eveniment destinat diasporei, alaturi de artisti precum Fuego, Mirabela Dauer si Raoul.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu