Uncategorized

Cum și-a reparat Vica Blochina tenul după expunerea la soare în Grecia

Scris de Alexandru Manea

Vica Blochina și-a reparat pielea afectată de soare în timpul vacanței din Grecia, apelând la medicul ei chirurg estetician, Iancu Morad. Iată ce tratament eficient a urmat la clinica lui.

Cum și-a reparat Vica Blochina tenul după expunerea la soare în Grecia

Vica Blochina a petrecut o vacanță de neuitat în Grecia, de unde a revenit cu amintiri frumoase și un bronz de invidiat. Expunerea la soare și-a lăsat însă amprenta asupra sănătății tenului, astfel că vedeta a apelat la medicul ei chirurg estetician, Iancu Morad, pentru a-și repara pielea deshidratată și cu pete pigmentare.

Este o problemă cu care se confruntă majoritatea persoanelor care s-au expus peste limită la razele ultraviolete în această vară. Din păcate, odată ce bronzul dispare, rămân riduri accentuate, o piele deshidratată și chiar pete pigmentare.

„Ador să stau la plajă, chiar dacă, după aceea, mă plâng că am tenul mai deshidratat și mai tern. Încerc să îl îngrijesc zi de zi, însă nu reușesc de fiecare dată așa cum se cuvine. Mă bazez pe medicul meu de suflet, Iancu Morad, care îmi face periodic tratamente neinvazive, dar cu efect puternic, de durată. După ce m-am întors din Grecia, am făcut o procedură de curățare și hidratare în profunzime, cu un jet de substanțe active și oxigen. Se numește Jet Concept. Mi-a salvat tenul!”, spune Vica Blochina.

Jet cu vitamine și proteine din caviar

Tratamentul care i-a reparat pielea vedetei se numește Jet Concept și este realizat de medicul chirurg estetician Iancu Morad. Procedura implică folosirea unui jet de substanțe active și oxigen.

„De fiecare dată, Vica preferă tratamentele rapide și cu rezultate spectaculoase. După vacanța petrecută la soare, am decis că cel mai benefic pentru ea este Jet-Concept, un tratament de curățare și hidratare în profunzime ce durează 30 de minute.

Pentru acest tratament, folosim un jet extrem de puternic de oxigen, ser fiziologic și substanțe active ce curăță și hidratează tenul cu o viteză de circa 200 m/secundă. Cu ajutorul acestui aparat infuzăm transdermal substanțe active benefice tenului, precum acid hialuronic, proteine din caviar, aminoacizi, vitamine, acid glicolic. Ele se aleg în funcție de necesitățile tenului”, explică medicul Iancu Morad.

Fără ace, dar cu jet cvasi-supersonic

Tratamentul Jet-Concept se efectuează în 3 etape:

  1. Jet Peeling

Se curățarea superficial și se deschid porii cu ajutorul unui jet cvasi-supersonic de ser fiziologic. Urmează apoi oxigenarea tenului, exfolierea stratului superficial îmbătrânit și îndepărtarea celulelor moarte cu un jet de oxigen.

  1. Jet Cleansing

Cu ajutorul unui jet foarte fin de acid glicolic proiectat cu mare viteză de la o distanță de 30-50 mm de piele, se curăță tenul și porii în profunzime. Se stimulează drenajul limfatic și se îmbunățește microcirculația sanguină pentru eliminarea toxinelor.

  1. Jet Infusion

Se hrănește și se hidratează pielea cu substanțe active precum acid hialuronic, vitaminele A, C, E, B5, aminoacizi. Acestea sunt introduse în straturile pielii prin infuzie transdermică. Efectul poate fi comparat cu cel al mezoterapiei, dar fără a implica înțepătura acelor.

Tratamentul este realizat de Iancu Morad în clinicile Luxury Aesthetics din București (Str. Hătmanul Arbore 12) și Constanța (Str. Bogdan Vodă 75).

Cea mai solicitata interventie estetica dupa izolarea la domiciliu: blefaroplastia. Dr. Iancu Morad: “Lista de asteptare este si de 3 luni!”

 

View this post on Instagram

 

„Best doctor in town!!! @luxuryaestheticsclinics @dr_morad_iancu #lifting #botox” – @vica_blochina ⭐ Mulțumim pentru încredere 🙏 . . 📍Clinica Luxury Aesthetics . 📍Clinica București, Str. Hatmanul Arbore nr. 12, interfon 3, sector 1(+4) 0723 17 13 16 . 📍Cabinet Constanța Str. Bogdan Voda nr. 75, etaj 2 (+4) 0723 17 13 16 . 📫Email: contact@clinica-luxury.ro . 🌍 Site: www.clinica-luxury.ro . #beauty #treatment #breastaugmentation #beconfident #celebrity #clinique #luxury #surgery #drmoradiancu #silicon #hyaluronicacid #lips #silicone #plasticsurgery #plasticsurgeon #weknowbeauty #iancumorad #liposuction #lipo #botox #lipsaugmentation #lips #sexy

A post shared by Luxury Aesthetics (@luxuryaestheticsclinics) on

Scrie un comentariu