Style Radar

Cum si-a „pacalit” Philipp Plein invitatii ca le va canta Kanye West

Scris de Alexandru Manea

Situatia ca in cazul festivalului care nu a mai avut niciodata lor, Fyre Festival. Designerul Philipp Plein si-a pacalit, se pare neintentionat, invitatii ca la prezentarea sa de moda va canta celebrul Kanye West.

Cum si-a „pacalit” Philipp Plein invitatii ca le va canta Kanye West

Philipp Plein a creat mare valva recent cand a trimis invitatiile la prezentarea noii sale colectii in cadrul New York Fashion Week.

Designerul i-a informat ca in timpul show-ului va urca pe scena celebrul Kanye West pentru a sustine un concert. S-a intamplat in trecut asa cu Snoop Dogg si Fergie, astfel ca multi chiar au crezut ca urmeaza sa il vada pe sotul lui Kim Kardashian inclus in prezentarea noii colectii Plein. 

Numai ca, surpriza, totul s-a dovedit o minciuna “nevinovata”, intrucat Kanye West ar fi fost rezervat printr-un intermediar neoficial, care nu il reprezinta. Artistul habar nu avea de acest deal, iar Philipp Plein a trimis un comunicat oficial prin care explica situatia:

“Am luat recent legatura cu echipa oficiala a lui Kanye pentru a clarifica faptul ca niciuna dintre parti nu a procedat incorect. Speram sa colaboram cu Kanye West in viitor si va asteptam luni seara la aniversarea a 20 de ani a brandului nostru”.

Conform TMZ, intermediarul ar fi promis ca artistul va canta in cadrul show-ului si ar fi cerut 900.000 de dolari avans. 

O nava spatiala a aterizat in timpul show-ului Philipp Plein de la NYFW. Adelina Pestritu era in public.

PLEIN ™️ PLATOON – INGLORIOUS BASTARD

A post shared by Philipp Plein (@philippplein) on

Turned into a BEA$T 🦍🦍🦍

A post shared by Philipp Plein (@philippplein) on

Scrie un comentariu