ADPM Beauty

Cum si-a intinerit Raluca Badulescu pielea decolteului si a gatului

Scris de Alexandru Manea

Raluca Badulescu a reusit sa isi intinereasca vizibil pielea din zona decolteului si a gatului, zone care sunt printre cele mai expuse la semnele inaintarii in varsta.

Cum si-a intinerit Raluca Badulescu pielea decolteului si a gatului

Inainte de a pleca in mult-asteptata vacanta, vedeta a apelat la medicul sau estetician, Dr. Iancu Morad, pentru a gasi o solutie eficienta si a avea un decolteu fin, neted si intinerit. Astfel se face ca medicul estetician i-a pregatit un cocktail de vitamine, acid hialuronic si oligoelemente, pe care l-a introdus, prin injectari scurte, pe suprafata pielii unde se doresc rezultatele.

„Anul acesta fac 46 de ani. De cand sunt pacienta doctorului Morad sunt cea mai fericita pentru domnul doctor imi asigura tinerete fara batranete fara durere. Dr. Iancu Morad este Regele absolut al frumusetii, al tineretii si al bucuriei sufletului meu. Zilele trecute domnul doctor mi-a facut o surpriza divina. Mi-a spus ca are un tratament rapid care intinereste pielea decolteului si a gatului. Adica exact de ce avem nevoie, noi, femeile, in special acum, vara, cand ne expunem aceste zone mai mult. Eu sunt, de fel, fricoasa de durere, insa niciodata nu m-a durut absolut nimic atunci cand vin la domnul doctor Iancu Morad. Nu doare absolut nimic. Nicio injectie. As veni in fiecare zi la asa ceva!”, declara Raluca Badulescu.

Secretul tratamentului realizat de Iancu Morad consta intr-un cocktail foarte eficient ce este introdus in mezoderm.

Raluca Badulescu si-a facut Biolifting, cel mai eficient tratament anti-ageing fara bisturiu

„Introducem, prin injectii scurte, nedureroase, un cocktail ce contine vitamine, acid hialuronic si oligoelemente. Aceste substante intra in stratul mijlociu al pielii si au scopul de a hidrata, improspata si hrani tenul. Rezultatele sunt spectaculoase, atat la nivelul fetei, cat si a gatului si a decolteului, zone care sunt cel mai rapid expuse semnelor inaintarii in varsta. Mai ales ca aceste zone sunt cel mai mult expuse la soare si imbatranesc cel mai vizibil. Este indicat sa avem mare grija de aceste zone pentru ca sunt cele care ne tradeaza varsta”, declara medicul estetician Iancu Morad.

Un astfel de tratament realizat de Iancu Morad, pentru fata, gat si decolteu, costa 150 de euro, la clinica acestuia, Luxury Aesthetics din Bucuresti si Constanta.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu