Stiri Interne

Cum si-a dat seama Andreea Mantea ca este insarcinata

Scris de Administrator

Mai intai a preferat sa pastreze tacerea si sa nu comenteze in niciun fel zvonurile conform carora ar fi insarcinata, dar intr-un final a recunoscut. Mai mult, a povestit cum s-a petrecut momentul inedit in care a realizat ca poarta un bebelus in pantec!

andreea-mantea-sarcina

Andreea Mantea si luptatorul Cristi Mitrea, castigatorul emisiunii „Burlacita”, au trait vreme de cateva luni o poveste de dragoste cu nabadai, presarata cu multe impacari si despartiri. Pasiunea incredibila dintre ei a dus la nenumarate nopti de amor ce s-au soldat cu o minune: Andreea a ramas insarcinata!

La inceput, fosta Burlacita a preferat sa nu comenteze in niciun fel zvonurile referitoare la o posibila sarcina, dar dupa ce s-a asigurat ca totul este in regula si ca bebelusul ei se dezvolta normal, a recunoscut intr-un final ca urmeaza sa devina mamica.

Andreea a povestit chiar si modul inedit prin care si-a dat seama ca este insarcinata chiar dinainte ca acest lucru sa-i fie confirmat mai intai de un test de sarcina, iar apoi de medic.

„Eram la volan, conduceam si mi-am dat seama pur si simplu ca sunt insarcinata. Pe celalalt sens, un sofer a schimbat brusc banda de mers. Eu m-am speriat si am dus imediat mana la burta, in semn de protectie. Totul se intampla inainte sa plec in Portugalia. Am facut analize, sa vad daca sarcina se dezvolta normal”, a povestit Andreea Mantea, conform cancan.ro.

Scrie un comentariu