News Stiri Interne Vedete

Cum se simte Mircea Badea dupa operatie

Scris de Alexandru Manea

Mircea Badea a anuntat, pe blogul personal, faptul ca s-a internat intr-o clinica privata pentru a face o operatie pentru ligamente incrucisate. Desi este vorba despre o interventie dificila, realizatorul Antena 3 a decis sa se lase pe mana medicilor romani, despre care spune ca l-au tratat impecabil.

mircea badea

Realizatorul tv avea probleme medicale de mai multa vreme, insa a tot amanat luarea unei decizii in privinta interventiei chirugicale. Si-a luat insa inima in dinti si a trecut cu bine peste aceasta incercare datorita medicilor romani.

“Am amanat ceva vreme, e suficient. Am facut-o: ligamente incrucisate, ceva menisc, un pic de cartilaj, tot tacamul. M-am operat in Romania, la un spital privat. A fost o experienta medicala la superlativ. Multumesc si pe aceasta cale domnului doctor Doru Filipescu (chirurgie), doamnei doctor Rely Manolescu (anestezie) si intregului personal care m-a suportat si m-a ajutat enorm.”, a scris Mircea Badea pe blogul personal.

Mircea badea operatie

Desi a cerut si opinia specialistilor de la Munchen, Germania, Mircea a decis ca are suficienta incredere in medicii din tara noastra. A postat insa toate documentele medicale pe blog pentru a evita speculatiile.

„Intrucat in Romania paranoia e in floare din diverse directii, mi-am luat toate masurile de precautie si am luat diagnostic scris de la o clinica de specialitate din Munchen. Iata scrisoarea medicala si factura aferenta consultatiei ca sa nu existe niciun fel de discutii”,  a declarat realizatorul TV.

mircea badea spagat

Realizatorul tv se deplaseaza acum cu ajutorul unor carje, dar isi va reveni in totalitate. Nu se stie insa cat va dura recuperarea. Mircea isi asigura insa telespectatorii ca nu va rata nicio emisiune la Antena 3, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care s-a operat in Romania. Aseara, Mircea Badea a avut o interventie in emisiunea lui Mihai Gadea prin Skype, urmand ca de astazi sa fie prezent in studiourile Antena 3.

Scrie un comentariu