Stiri Interne Video

Cum se simte Marcel Pavel după ce a luat coronavirus. Ce artiști au mai luat virusul.

Scris de Ana Kozma

Showbiz-ul autohton a fost zguduit ieri de vestea că Marcel Pavel a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Iată cum se simte artistul acum, dar și ce alți colegi de breaslă au mai contactat virusul.

Cum se simte Marcel Pavel după ce a luat coronavirus. Ce artiști au mai luat virusul.

Fiindcă acuza deja de mai multe zile simptome de răceală, Marcel Pavel și-a făcut testul COVID-19. Ieri au ieșit rezultatele, iar acestea au confirmat prezența virusului în organismul său. A fost internat la Institutul Matei Balș din Capitală și a fost dat imediat startul unei anchete epidemiologice.

Astfel că atât familia, cât și cei care au intrat în contact cu artistul au fost nevoiți să se testeze la rândul lor.

Conform Click.ro, Marcel Pavel se simte bine în momentul de față. Dar este, așa cum e normal, speriat de întreaga situație. Medicii îl țin sub observație și este tratat cu paracetamol. Artistul le-a cerut cadrelor medicale să nu dea declarații publice despre starea sa de sănătate.

Andrei Ștefănescu a aflat și el, în urma testului, că este infectat cu COVID-19. A făcut aseară un live pe Facebook de pe patul de spital. și-a anunțat astfel prietenii virtuali că se simte bine și așteaptă să fie externat.

S-a zvonit ieri că și Cosmin Seleși s-ar număra printre cei depistați pozitiv. Prezentatorul show-ului Te Cunosc De Undeva a infirmat însă vestea tot printr-un live pe Facebook.

Conform presei autohtone, și Ozana Barabancea, jurat al show-ului, a fost depistată pozitiv cu COVID-19 și ar fi în prezent internată la Matei Balș. Informația nu a fost însă confirmată de îndrăgita artistă.

Marcel Pavel are coronavirus! A intrat în contact cu 300 de persoane. Filmările pentru Te Cunosc de Undeva au fost suspendate!

Scrie un comentariu