Stiri Interne Video

Cum se simte Alina Ceusan la prima sarcina

Scris de Ana Kozma

Alina Ceusan este insarcinata in 6 luni, iar in urma cu cateva zile a dat fericita veste pe contul ei de Instagram. Iata cum se simte viitoarea mamica!

Cum se simte Alina Ceusan la prima sarcina

Existau inca de la inceputul anului zvonuri referitoare la faptul ca Alina Ceusan este insarcinata. Totusi, fosta concurenta de la Asia Express a dat oficial vestea abia acum cateva zile, pe contul ei de Instagram. Le-a dezvaluit amicilor ei virtuali ca este insarcinata in 6 luni.

Prezenta printr-o transmisiune video intr-o emisiune a postului Antena Stars, Alina Ceusan a vorbit despre sarcina. Aceasta spune ca se simte extraordinar.

„Fac sport in fiecare zi. Am noroc ca am o sarcina foarte usoara si totul decurge conform planului. Ma simt foarte bine”, a declarat viitoarea mamica.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ALINA TISHA (@alinaceusan) pe

Mai mult, Alina Ceusan a vorbit si despre momentul in care a aflat ca este insarcinata. Ca sa fie sigura, vedeta a facut nu mai putin de 4 teste de sarcina. Era deja insarcinata in 2 luni, iar cand a mers la medic a putut sa auda si bataile inimii bebelusului. Nu a putut fi insotita de Raul Tisa, sotul ei, la medic. Asta deoarece pe perioada pandemiei, nu poti avea insotitori atunci cand mergi la un consult medical.

Atat Alina Ceusan cat si sotul ei isi doresc o fetita. Au deja si cateva nume pregatite, insa il va dezvalui pe cel ales abia cand va simti ca este momentul sa o faca.

Alina Ceusan, insarcinata in 6 luni. Cine este tatal copilului.

Scrie un comentariu