ADPM Health Stiri Interne

Cum se mentine Adina Buzatu in forma! O ajuta antrenoarea de fitness din jungla africana

Scris de Administrator

Adina Buzatu si-a pregatit trupul pentru vara. Tocmai s-a intors dintr-un cantonament de frumusete organizat de Luminita Nicolescu, antrenoarea de fitness de la „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, unde a facut sport cat a fost ziua de lunga.

adina-buzatu-sport

E independenta, hotarata si are mai intotdeauna ultimul cuvant de spus in fata barbatilor, mai ales atunci cand vine vorba de tinutele acestora. Cu toate acestea, Adina Buzatu si-a gasit nasul sau mai bine zis, nasa, in persoana antrenoarei de fitness Luminita Nicolescu, a caror decizii nu le discuta niciodata, ci le executa.

adina-buzatu-sport1

Recent, cunoscuta stilista s-a intors din cantonamentul de frumusete organizat de celebra antrenoare si, in ciuda programului ca de armata, are numai cuvinte de lauda la adresa Profei, fiind foarte multumita de rezultatele obtinute.

adina-buzatu-sport2

,,Ador cantonamentele Profei ,pentru ca, desi sunt foarte dure, ma relaxeaza. Vin de fiecare data dupa un program extrem de aglomerat la munca, iar cele opt zile fara stres si telefon, doar cu activitate fizica intensa ma deconecteaza. Nu slabesc, ca numar de kilograme, in schimb, ma tonific si castig o forma fizica ce imi place pana si mie la cat de exigenta sunt”, a marturisit Adina Buzatu.

Scrie un comentariu