Stiri Interne

Silueta subtire cu sport se tine! Cum se mentin in forma Olivia Paunescu, Ela Craciun si Maria Linda (Antena 3)

Scris de Administrator

Olivia Paunescu, Ela Craciun si Maria Linda nu sunt doar colege la emisiunea „Numai de bine” de la Antena 3, ele isi petrec si o parte din timpul liber impreuna, mai ales ca orice intalnire e prilej de stat de vorba ca intre fete.

numaidebine

Saptamana trecuta, cele trei prezentatoare ale emisiunii „Numai de bine” de la Antena 3 au trecut pragul unei sali de sport din Bucuresti, acolo unde au facut tot felul de exercitii pentru un corp sanatos si sexy.

Maria Linda e cea care si-a pus colegele la treaba, ea fiind realizatoarea rubricii Sport de la „Numai de bine”. Cu un ritm de viata foarte activ, Maria Linda face cel putin 6 ore de sport pe saptamana, si incearca tot felul de sporturi, care mai de care mai solicitante.

Ela Craciun, prezentatoarea emisiunii, e responsabila cu sfaturile practice pentru un stil de viata sanatos, in timp ce Olivia Paunescu e cea care le spune telespectatorilor saptamanal cele mai noi si eficiente sfaturi/trucuri de beauty si styling.

Din gasca a lipsit Anca Lungu, motivat insa, fiind o mamica 100% ocupata cu fetita ei. Printesa Polonic, cum o stiu unii , realizeaza rubrica Gatit de la „Numai de bine” si este cea care le rasfata pe fete cu tot felul de bunatati si cele mai delicioase deserturi.

Pe toate 4 le puteti vedea duminica dimineata, de la ora 9:30, la Antena 3.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu