Stiri externe

Cum se implica marile branduri de moda in lupta contra COVID-19

Scris de Ana Kozma

Foarte multe dintre marile branduri de moda au facut front comun si in aceasta perioada si au pus umarul in lupta contra COVID-19. Iata cum anume s-au implicat!

Cum se implica marile branduri de moda in lupta contra COVID-19

In plina criza la nivel mondial cauzata de pandemia COVID-19, multe dintre marile branduri de moda s-au mobilizat si au facut donatii importante.

American Brands Coalition

9 branduri celebre din SUA au format o coalitie ce munceste pentru a dona un numar impresionant de masti de protectie. American Giant, Parkdale Inc., Fruit of the Loom, Hanesbrands, Los Angeles Apparel, AST Sportswear, American Knits, Beverly Knits si Riegel Linen sunt aceste branduri.

Armani

Luna trecuta, Giorgio Armani si-a tinut prezentarea din cadrul Milano Fashion Week fara spectatori. Fashion show-ul a putut fi urmarit exclusiv online. Asta din dorinta brandului de a incuraja masurile de izolare impuse de autoritati. Giorgio Armani a donat si el 1.25 de milioane de dolari mai multor spitale pentru a le ajuta la mai buna gestionare a situatiilor de urgenta.

Ashton Michael

Pana si designerii mai mici fac tot ce pot in aceasta perioada. Ashton Michael, spre exemplu, a postat pe Instagram tipare si filmulete prin care ii invata pe oameni cum sa isi faca propriile masti de protectie.

Brandon Maxwell

Dupa ce a anuntat ca va folosi toate resursele pe care le are pentru a realiza halate medicale, masti si manusi pe care ulterior le va dona spitalelor, Brandon Maxwell ofera gratuit rochii de mireasa femeilor afectate de Coronavirus care urmeaza sa se marite!

Bulgari

In urma cu o luna, Bulgari a donat un microscop 3D Spitalului Spallanzani. Iar acum a hotarat sa se implice mai mult in lupta contra COVID-19. Celebrul brand va produce sute de mii de sticle de dezinfectant pentru maini. Acestea vor fi apoi distribuite unitatilor medicale de pe teritoriul Italiei.

CFDA/Vogue Fashion Fund

CFDA isi popune sa ii ajute pe oamenii care lucreaza in industria fashion si care au fost afectati de COVID-19. Anna Wintour si Tom Ford lanseaza o strangere de fonduri in acest sens.

Christian Siriano

Zilele trecute, celebrul designer Christian Siriano s-a oferit sa cofectioeze masti de protectie. Vrea sa le doneze muncitorilor din Statul New York.

GAP Inc

Celebra companie va ajuta fabricile partenere sa realizeze masti si echipamente de protectie pentru personalul medical.

Geox

Compania Geox a donat 1 milion de dolari regiuni Veneto din Italia, una dintre cele mai afectate de pandemia COVID-19.

Gucci

Doneaza 1 milion de euro unor organizatii caritabile care vor sprijini mai departe Italia in lupta contra pandemiei de Coronavirus. Inca 1 milion de euro vor merge catre lupta impotriva COVID-19 la nivel mondial. De asemenea, Gucci isi pune conturile de socializare la dispozitiva Organizatiei Mondiale de Sanatate pentru mesaje ce au ca scop stoparea raspandirii temutulu virus.

LVMH

Grupul LVMH, compania mama a unor branduri celebre precum Dior sau Louis Vuitton, a decis sa isi foloseasca linia de productie de cosmetice si parfumuri pentru a produce in aceasta perioada dezinfectant de maini. Acesta va fi distribuit gratuit in Franta. De asemenea, LVMH a donat 2.3 milioane de dolari catre Crucea Rosie China.

Mango

Doneaza 2 milioane de masti de protectie spitalelor din Spania.

Prabal Gurung

Tot masti si echipamente de protectie pentru medicii din prima linie si personalul medical realizeaza in aceasta perioada si celebrul brand Prabal Gurung.

Prada

Miuccia Prada si Patrizio Bertelli au dotat 2 sectii de Terapie Intensiva in unele dintre cele mai mari spitale din Milano. Mai exact, a donat echipamente de resuscitare si aparatura medicala de ultima generatie.

Ralph Lauren

Ralph Lauren doneaza, pin fundatia sa, 10 milioane de dolari pentru lupta impotriva COVID-19.

Versace

Donatella Versace si fiina ei, Allegra Versace Beck, au donat 200.000 de euro spitalului San Raffaele din Milano.

Un designer ofera gratuit rochii de mireasa femeilor afectate de Coronavirus care urmeaza sa se marite

Scrie un comentariu