Stiri externe

Cum se împarte averea lui Larry King

Scris de Ana Kozma

Larry King a murit luna trecută, la 87 de ani, în urma infectării cu COVID-19. Așa cum era de așteptat, la scurt timp a început „bătălia” pentru avere. Află cum se împarte averea lui Larry King!

Cum se împarte averea lui Larry King

Larry King s-a stins pe data de 23 ianuarie 2021, la 87 de ani, după infectarea cu COVID-19. Conform presei străine, legendarul jurnalist a lăsat un testament scris de mână. A hotărât astfel ca, la moartea sa, averea să fie împărțită în mod egal între cei 5 copii ai săi.

Se pare că acest testament a fost scris pe data de 17 octombrie 2019. La doar 2 luni după ce Larry King intentase divorț de cea de-a șaptea soție, Shawn Southwick. Conform TMZ, aceasta nu primește nimic din averea fostului soț.

„Acesta este ultimul meu Testament. Va înlocui orice înscrisuri anterioare. 100% din averea mea se va împărți în mod egal între copiii mei, Andy, Chaia, Larry Jr., Chance și Cannon”, scrie în documentul cu pricina.

Din păcate, doi dintre copiii lui Lary King s-au stins din viață în anul 2020, la un an după ce testamentul fusese scris. Andy a murit în urma unui atac de cord în iulie 2020, iar Chaia două luni mai târziu, după o bătălie cu cancerul de plămâni.

Averea lui Larry King se ridica undeva la 50 de milioane de dolari la momentul trecerii sale în neființă.

Viața privată a lui Larry King. 8 căsnicii și 5 copii.

Scrie un comentariu