Stiri Interne

Cum se distreaza Nicoleta Luciu si tripletii in vacanta din Croatia

Scris de Administrator

Nicoleta Luciu si-a luat tripletii si, deja de cateva zile, a plecat impreuna cu ei, dar si cu micutul Zsolt Jr., in prima vacanta in Croatia, pe yachtul sotului ei. Iata cum se distreaza vedeta impreuna cu cei mici!

nicoleta-luciu-vacanta-tripleti

Vacanta de vara a inceput deja pentru Nicoleta Luciu. Deja de cateva zile, vedeta a ajuns in Croatia, unde va petrece cateva saptamani pe iahtul sotului ei, Zsolt Csergo. De aceasta data, in premiera, Nicoleta a plecat in vacanta alaturi de tripletii ei.

nicoleta-luciu-vacanta-tripleti1

Iar daca primele zile in Croatia nu au fost intocmai unele foarte reusite, iar asta din pricina ploilor ce parca nu se mai opreau, iata ca soarele a rasarit in sfarsit, iar Nicoleta Luciu a iesit la plaja impreuna cu tripletii Kim, Kevin si Karoly. Din peisaj nu lipseste insa nici baietelul cel mare al Nicoletei, Zsolt Jr.

nicoleta-luciu-vacanta-tripleti2

In toamna, cei mici se vor intoarce la Bucuresti, si vor merge din nou lagradinita RIO din zona Tei a Bucurestiului, unde ii vor cunoaste pe noii lor colegi, tinand cont ca in prezent inscrierile sunt in toi.

Scrie un comentariu