News

Cum se descurca Mirela si Bogdan Stelea la shooping fara sa iasa discutii

Scris de Administrator

Mirela si Bogdan Stelea se inteleg de minune nu doar acasa, in intimitatea cuplului, ci si in momentele in care alti parteneri ar avea motive de cearta: la shopping. Cei doi soti au o metoda eficienta de a nu starni discutii cand ies la cumparaturi.

bogdan-mirela-stelea-shopping

Mirela si Bogdan Stelea formeaza unul din cele mai frumoase si cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc.

Cei doi se inteleg de minune si pot fi dati ca exemplu pozitiv pentru oricine. Chiar si atunci cand ies la shopping, ei au o metoda extrem de eficienta prin care evita orice discutie in contradictoriu.

„Mergem impreuna la cumparaturi, insa, odata ajunsi in mall, fiecare isi vede de treaba lui, colinda magazinele pe care le doreste. Stabilim o ora si un loc unde sa ne vedem apoi si asta este!”, a declarat designerul Mirela Stelea pentru Kanal D.

Mirela Stelea desert

Astfel au procedat si la inceputul acestei luni, in vacanta petrecuta in Dubai, unde nu au putut rata sesiuni prelungite de shopping in imensele mall-uri din oras.

„Dubai este un oras cosmopolit, sunt atatea locuri in care te poti distra incat a trebuit sa facem rezervare de cand am venit pentru toate cele 10 zile, in restaurante diferite. Am fost la shopping, am fost cu Bogdan dar acolo ne-am separat, fiecare pe treaba lui.

Ne-am intalnit cu Maruta, cu Andra si mai multi. La intoarcere am avut un incident. Am ajuns la Bucuresti cu 4 ore intarziere si fara bagaje. Am avut palpitatii gandindu-ma la cumparaturile facute, la tot ce aveam. Faceam o gaura in buget, as fi plans dupa incaltaminte, genti si cremele mele. Bagajele au venit dupa 3 zile”, a povestit Mirela Stelea.

Scrie un comentariu