ADPM Health Recomandarea ADPM

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen până la vară fără să faci sport

Scris de Alexandru Manea

Grăsimea de pe abdomen este cel mai dificil de eliminat, în special dacă nu ai timp să mergi constant la sală și nu ții diete stricte. În special zona inferioară a abdomenului este dificil de remodelat pe termen scurt, iar, dacă ți-ai propus ca vara aceasta să ai o siluetă frumoasă la plajă, soluția cea mai rapidă și mai eficientă este să faci un tratament de ultimă generație care, doar într-o singură ședință, elimină definitiv stratul de grăsime nedorit din zonele problematice.

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen până la vară fără să faci sport

Tehnologia în domeniul esteticii non-invazive a evoluat atât de mult, încât, chiar dacă nu faci sport frecvent, îți poți remodela silueta într-un mod relaxant și în scurt timp.
Există două tehnologii de ultimă generație disponibile în România ce au această acțiune uimitoare: CLATUU și SCIZER, ambele fiind disponibile la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette.

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen până la vară fără să faci sport

CLATUU remodelează corpul, atacând și eliminând definitiv depozitele de grăsime nedorite, într-o singură ședință. Procedura nu este dureroasă și nu necesită timp de recuperare.
Tratamentul reduce țesutul adipos prin înghețarea zonei respective la -9°C și ajută sistemul lipidic al organismului să elimine în mod natural celulele de grăsime. Pacientul nu simte durere și nici frig.

Odată distruse prin acest tratament, adipocitele nu se mai regenerează, rezultatul menținându-se timp îndelungat.


Aparatul, unic în România, are două tipuri de aplicatoare: unul plat, destinat stratului adipos redus, și altul cu manipol curbat, pentru țesutul adipos dezvoltat, care se regăseste pe abdomen, spate sau șolduri.

Sistemul controlat de răcire al CLATUU are rezultate pe termen lung, îmbunătățind fermitatea pielii și textura sa, remodelând corpul și reducând depozitele de grăsime.

Efectul este vizibil la 3 săptămâni de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instalează la 12 săptămani de la realizarea procedurii.
Tratamentul CLATUU poate fi aplicat pe mai multe zone unde există depozite de grăsime: abdomen, coapse, spate, zona lombară, brațe sau pe zona de deasupra genunchilor.

SCIZER, pe de altă parte, folosește tehnologia cu ultrasunete focalizate de înaltă intensitate (HIFU) și este tratamentul ce acționează în special în zona abdomenului, reducând depozitele de grăsime, în urma unei singure ședințe, chiar și cu 2-5 centimetri.

SCIZER are la bază o tehnologie non-chirurgicală de conturare și remodelare a corpului prin producerea și transmiterea în mod controlat a căldurii la o intensitate foarte mare, folosind energia ultrasonică. În urma tratamentului se elimină celulele adipoase printr-un proces natural, grăsimea eliminată fiind metabolizată.

SCIZER este recomandat în tratarea depozitelor de grăsime excesive sau greu de eliminat, precum cele din zona abdominală, care sunt extrem de greu de îndepărtat cu dietă sau exerciții.

Tratamentul se realizează doar dacă există un strat adipos de minimum 2,5 cm.

Rezultatele sunt vizibile după tratament, în termen de 4-12 săptămâni, timp în care se continuă reducerea în centimetri.

După o sesiune a tratamentului de o oră, se pot pierde între 2 și 5 cm în talie.

Tratamentul cu ultrasunete focalizate de înaltă intensitate (HIFU) a fost descoperit în vederea tratării anumitor tipuri de cancere și este o tehnologie nouă pentru abordarea extracorporală, fără incizii ale tegumentului.


Cele două noi tehnologii medicale sunt distribuite de Top Line și sunt disponibile la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette din București (www.silhouette.ro). Tel: 0727225157 – Unirii sau 0727225158 – Dorobanți.

Scrie un comentariu