ADPM Beauty

Cum scapa Vica Blochina de ridurile din zona gatului

Scris de Alexandru Manea

Inainte de sosirea verii, Vica Blochina a descoperit remediul perfect pentru a scapa de aspectul neplacut al ridurilor din zona gatului. Este vorba despre tratamentul minune de hidratare PRP sau “Terapia Dracula”, pe care vedeta il face de cel puțin doua ori pe an la cabinetul medicului estetician Iancu Morad.

Cum scapa Vica Blochina de ridurile din zona gatului

PRP (tratamentul cu plasma autologa imbogațita cu trombocite), cunoscut ca si  Terapia Vampir sau Terapia Dracula, este o soluție naturala, non-invaziva pentru rejuvenarea faciala, care are ca rezultat o fața mai tanara, folosind doar sangele propriu. Se foloseste cu rezultate excelente si pentru ameliorarea ridurilor din zona gatului.

„Ridurile nu dispar instantaneu, deoarece este vorba despre stimularea celulelor de regenerare din profunzime, iar acesta este un proces ce acționeaza in timp. Recoltam sange pe care mai apoi il prelucram, adaugam vitamine si aminoacizi, iar in final il injectam in zona pe care dorim sa o tratam. Pentru zona fetei folosim un dispozitiv care se numeste Dermapen, un fel de stilou care conține microace. Substanța poate fi injectata si in zona gatului, acolo unde odata cu varsta se formeaza anumite cute sau riduri, din cauza faptului ca pielea isi pierde din elasticitate. Cand se vindeca zona tratata, ea se vindeca cu fibre noi de colagen si elastina”, explica Dr. Iancu Morad.

Sunt necesare 3-4 sedinte de tratament pentru rezultate notabile, iar apoi medicul recomanda sedințe de intreținere odata la 6 luni sau un an.

Imediat dupa tratament, Vica Blochina a dezvaluit ca se simte perfect si ca este extrem de mulțumita de felul in care arata pielea ei.

„Pielea capata o alta nuanța se si intinde puțin. Ridurile de pe gat sunt vizibil atenuate, mai ales dupa ce repet procedura de cateva ori. Sunt foarte incantata de Terapia Dracula, iar Iancu Morad reuseste intotdeauna sa faca minuni cu mine”, spune Vica Blochina.

Intervenția este realizata la clinica medicului Iancu Morad, Luxury Aesthetics din Bucuresti sau Constanța, acolo unde isi fac tratamente si alte vedete precum Tania Budi, Claudia Pavel, Raluca Badulescu, Ellie White, Giulia Anghelescu sau Catalin Botezatu.

Tratamentul minune pentru fata pe care Vica Blochina il face in pauza de pranz

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu