Stiri Interne Vedete

Cum sarbatoreste Mihaela Radulescu ziua iubitului ei, Felix Baumgartner

Scris de Alexandru Manea

Mihaela Radulescu sarbatoreste ziua iubitului ei, Felix Baumgartner, printr-o vacanta de cateva zile in Italia. Celebrul pilot a implinit 47 de ani si a marturisit fanilor de pe retelele de socializare ca este cea mai frumoasa aniversare de pana acum datorita Mihaelei.

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner vacanta in Italia 2

Mihaela Radulescu petrece clipe de neuitat cu iubitul sau in Italia. Cei doi au plecat impreuna pentru cateva zile cu ocazia aniversarii marelui pilot. Acesta a postat mai multe fotografii pe Facebook si a marturisit ca este un om extrem de fericit:

„Ce mod grozav de a-mi sarbatori cea de-a 47-a aniversare. Tocmai am aterizat in Gardone, Italia, cu iubita mea. Multumesc ca m-ai adus pe lume, mama, si multumesc tuturor fanilor mei pentru mesajele de felicitare.” In plus, acesta a folosit un hashtag care transmite un mesaj special „cea mai frumoasa zi din viata mea”.

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner vacanta in Italia

Mihaela si Felix par mai uniti ca niciodata. Desi sunt impreuna, Mihaela Radulescu nu a ratat momentul de a-i face public o urare:

„Sa-mi traiasca sanatos si fericit si sa ne inspiram unul pe celalalt si mai departe. Iubirea e inspiratia suprema… La multi ani, barbatul meu!”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner vacanta in Italia 3

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner vacanta in Italia 5

Cei doi au ajuns in Italia cu un elicopter pilotat de Felix Baumgartner. Vedeta si-a invitat fanii sa o urmareasca diseara, in cadrul emisiunii „Romanii au talent”, insa avand in vedere ca emisiunea este inregistrata, este posibil ca vacanta celor doi sa se prelungeasca.

Scrie un comentariu