Stiri Interne

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la receptia de la Palatul Buckingham

Scris de Ana Kozma

Klaus si Carmen Iohannis au fost seara trecuta invitatii Reginei Elisabeta a II-a la o receptie pe care aceasta a gazduit-o la Palatul Buckingham. Iata cum s-a imbracat Prima Doamna cu aceasta ocazie!

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la receptia de la Palatul Buckingham

La inceput de al doilea mandat, Klaus Iohannis a zburat deja catre Marea Britanie, acolo unde a luat parte la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a in onoarea sefilor de stat participanti la Reuniunea NATO la Nivel Inalt.

Asa cum era de asteptat, Presedintele Romaniei nu a participat singur la acest eveniment, ci alaturi de sotia sa, Carmen Iohannis.

Conform presei, Klaus Iohannis a fost singurul dintre sefii de stat invitati la Palatul Buckingham care i-a deschis portiera de la masina sotiei si i-a dat mana pentru a o ajuta sa coboare. Gestul tipic unui gentleman a fost extrem de apreciat.

Carmen Iohannis a optat si de aceasta data pentru o tinuta cat se poate de simpla si decenta, asa cum de altfel cerea acest eveniment. La receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a, Klaus si Carmen Iohannis s-au intalnit cu Presedintele si Prima Doamna a Americii, Donald si Melania Trump.

Klaus Iohannis se intalneste cu Regina Marii Britanii

Cum s-au imbracat Klaus si Carmen Iohannis la intalnirea cu sotii Trump

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu