Stiri externe Style Radar

Cum s-au reinventat Burberry, Dior și Balenciaga pentru 2022

Scris de Ana Kozma

Marile fashion branduri internaționale, precum Burberry, Dior și Balenciaga, s-au reinventat pentru anul 2022. Au lansat deja colecțiile pentru toamna acestui an. Iată cum arată noile trenduri în modă!

Cum s-au reinventat Burberry, Dior și Balenciaga pentru 2022

Marile case de modă internaționale au lansat colecțiile pentru toamna acestui an. Burberry, Dior și Balenciaga s-au reinventat pentru 2022. Propun colecții ce inspiră optimism. Sunt haine de ieșit în oraș ce ne aduc speranța faptului că în acest an vom fi mai liberi.

Iată în continuare câteva dintre look-urile propuse.

Burberry

Prin această colecție, Riccardo Tisci a lansat un nou proiect, numit Friends and Family. Prima care a ajutat la reinventarea celebrului brand britanic este modelul Lea T. Muza și vechea prietenă a lui Tisci.

Noua colecție propune ținute relaxate, piese oversized și imprimeuri inspirate din natură.

Dior

Și Maria Grazia Chiuri propune un tip nou de estetică cu ocazia lansării acestei colecții. Nu promovează talia de viespe preferată cândva de însuși Christian Dior.

Colecția aduce în atenția fashionistelor fuste din tartan cu proporții inedite și abordări punk ale uniformelor școlare. „Feminitatea este o capcană”, e sloganul noii colecții Dior.

Balenciaga

Noua colecție „vine sub forma unui mesaj din trecut despre ceea ce ar fi putut fi și nu a fost niciodată”. Este inspirată de sfârșitul anilor 90, perioadă descrisă ca „grunge-meets-raver”.

Pantalonii cu talie joasă, modele de parka supradimensionate, rochii fluide și trenciuri. Acestea sunt doar câteva dintre piesele propuse de Balenciaga pentru toamna 2022.

Păpușile Barbie au acum haine Balmain

Scrie un comentariu