Style Radar

Cum s-au imbracat vedetele la prezentarea colectiei PAS DU TOUT

Scris de Alexandru Manea

PAS DU TOUT a lansat colectia primavara-vara 2014, I LOVE NUEVA YORK, in cadrul unui eveniment exclusivist ce a avut loc la Sala de Scrima din Floreasca.

prezentare-pas-du-tout-2014-3

Specialisti din industrie, jurnalisti si vedete precum Andreea Raicu, Catalina Grama (Jojo), Alina Eremia, Giulia Anghelescu, Maria Marinescu, Ovidiu Buta, Sorin Brotnei au fost prezenti la evenimentul de lansare a acestei colectii.

andreea-raicu-prezentare-pas-du-tout-2014

giulia-anghelescu-prezentare-pas-du-tout-2014

Cea de-a cincea colectie a brandului PAS DU TOUT, intitulata I LOVE NUEVA YORK, semnata de Madalina Dorobantu este un tribut adus fair play-ului. Colectia este expresia lejeritatii si a simplitatii, accesorizata insa cu atitudinea pur citadina si nonsalanta, caracteristica metropolei americane.

joaquin-bonilla-prezentare-pas-du-tout-2014

ovidiu-buta-prezentare-pas-du-tout-2014

Inspirata din energia, mixul de culturi si nationalitati specifice orasului New York, au luat astfel viata atat numele colectiei, I LOVE NUEVA YORK, cat si piesele vestimentare ce imbina cu succes diverse texturi in combinatii indraznete si neasteptate si, propune culori simple si curate, precum diferite nuante de nude, bej, gri, sampanie sau argintiu in piese realizate din piele dantelata, matase, in vopsit, in impletit, plasa sau fas.

jojo-prezentare-pas-du-tout-2014

sorin-brotnei-prezentare-pas-du-tout-2014

madalina-dorobantu-prezentare-pas-du-tout-2014

prezentare-pas-du-tout-2014

prezentare-pas-du-tout-2014-2

“Sunt absolut fascinata de orasul New York si de mixul regasit in intregul sau lifestyle, de atitudinea si personalitatea extrem de puternice ale locuitorilor de acolo si de acest melanj intre stiluri si influente din toate colturile lumii. Ma regasesc total in aceasta colectie, care exprima foarte bine atmosfera metropolei”, declara Madalina Dorobantu, designer PAS DU TOUT.

Scrie un comentariu