Style Judgement

Cum s-au imbracat vedetele la petrecerea de grila Kanal D

Scris de Alexandru Manea

Kanal D a lansat noua grila de toamna printr-o petrecere la care au luat parte si vedetele postului. Iata cum s-au imbracat celebritatile postului turcesc la evenimentul ce a avut loc intr-un club din Bucuresti.

vedete-kanald

Kanal D a lansat noua grila de toamna printr-o mare petrecere ce a avut loc intr-un club din Bucuresti.

La eveniment au luat parte si vedetele postului, Teo Trandafir, Simona Patruleasa, Christian Sabbagh, Madalin Ionescu, Ernest, Ilinca Obadescu, Gabriela Cristea si Mihai Ghita, Mugur Mihaescu, Bursucu’, Maurice Munteanu, Iulia Albu, Ilinca Vandici, Raluca Badulescu, Ana-Maria Barnoschi si Ani Cretu.

Conform Dress Code-ului, fiecare invitat a fost rugat sa imbrace tinuta vestimentara care il reprezinta cel mai bine. Iata cum au ales sa se imbrace vedetele Kanal D.

simona-patruleasa-kanal-d

raluca-badulescu-haluk-kanal-d

madalin-ionescu-kanald

gabriela-cristea-kanal-d

ana-maria-barnoschi-kanald-grila

andreea-mantea-kanald-grila

gabriela-cristea-kanald-grila

ilinca-obadescu-kanald-grila-1

ilinca-vandici-florentina-opris-kanald-grila

iulia-albu-kanald-grila

mihai-ghita-ilinca-obadescu-kanald-grila

party-kanald-grila

party-kanald-grila-1

Toamna aceasta, Kanal D transmite seriale, emisiuni informative si de divertisment precum: “Bravo, ai stil” (zilnic, de luni pana vineri, de la ora 17.00, si duminica de la ora 20.00). Teo Show (de luni pana vineri, intre 15.45 si 17.00), WOWBiz (de luni pana vineri, de la 22.30), Asta-i Romania (sambata, de la 20.00), Se striga darul (sambata, de la 22.00), serialul turcesc Gunes (de luni pana vineri, de la 20.00), Te vreau langa mine (de luni pana vineri, de la 13.30 si sambata de a 16.00).

Scrie un comentariu