News Style Judgement

Cum s-au imbracat vedetele la gala „Art+Film” unde a fost omagiat Stanley Kubrick

Scris de Administrator

„The Shining”, „A Clockwork Orange”… Unele dintre cele mai bune filme ale lui Stanley Kubrick au darul de a te bantui multa vreme dupa ce le-ai vizionat. Astfel ca nu e de mirare faptul ca Muzeul de Arta din Los Angeles a lansat o expozitie in memoria regretatului cineast… chiar inainte de Halloween!

Expozitia „Stanley Kubrick” s-a deschis la Muzeul de Arta din Los Angeles in aceasta saptamana si consta intr-o „retrospectiva” a muncii cunoscutului cineast. Expozitia prezinta o serie de clipuri, fotografii, nenumarate postere, elemente de recuzita si camere de filmat.

Curiosii pot vedea aici cateva costume si elemente din decorul filmului „2001: A Space Odyssey”, artefacte din „A Clockwork Orange” si costume din „The Shining”.

Gala „Art + Film” ce a avut loc sambata seara si a fost gazduita de Eva Chow (curatorul muzeului) alaturi de Leonardo DiCaprio i-a onorat atat pe Stanley Kubrick, cat si pe artistul Ed Ruscha. Acesta din urma este si el „subiectul” unei expozitii aflate acum in incinta muzeului, expozitie intitulata „Ed Rsucha: Standard”.

Cu toate ca Robert Pattinson a luat parte la eveniment, cea mai de seama invitata a fost vaduva lui Kubrick, actrita de origine germana Christiane Kubrick. Christiane s-a indragostit de cineast dupa ce acesta i-a incredintat un rol in filmul „Paths Of Glory” – 1957. Actrita a marturisit ca sentimentul pe care il are la vederea lucrurilor personale ale sotului sau expuse intr-un muzeu este cat se poate de straniu.

„Prima oara cand am vazut expozitia intr-un muzeu, mi s-a parut nu tocmai placut faptul ca toate lucrurile lui personale pot fi vazute de lumea intreaga. Era putin ciudat. Dar trebuie sa recunosc ca sunt fericita pentru faptul ca toate aceste lucruri pot fi folosite in acest fel”, a declarat ea.

La evenimentul de inaugurare a expozitie au mai luat parte Jennifer Aniston alaturi de sotul ei, Cameron Diaz, Jane Fonda, Florence Welch, Rachel Wood, Salma Hayek si Amy Adams.

Scrie un comentariu