Evenimente Style Judgement

Cum s-au imbracat Regina Elisabeta si Kate Middleton la Receptia Diplomatica

Scris de Alexandru Manea

Aseara a avut loc cel mai prestigios eveniment formal al anului, in Marea Britanie. A fost vorba de Receptia Diplomatica, la care au participat Regina Elisabeta si Kate Middleton, alaturi de ambasadori.

Cum s-au imbracat Regina Elisabeta si Kate Middleton la Receptia Diplomatica

Receptia Diplomatica a Reginei Marii Britanii este cel mai prestigios eveniment formal al anului in Anglia. Este un evenement cu dress code-ul White Tie, ce are loc la Palatul Buckingham, si printre invitati se numara membrii ai familiilor regale si ambasadori.

Regina Elisabeta a avut una din rarele ale aparitii in public in ultimul an, uimind pe toata lumea cu tonusul afisat, dar si cu vestimentatia sa impresionanta: rochie aurie cu motive florale, colier cu diamante, insigne, poseta aurie si pantofi perfect asortati, precum si coroana creata in 1893 de faimosul bijutier Garrand.

Si Kate Middleton si-a facut aparitia intr-o rochie superba, creata de Jenny Packham, purtand pe cap o tiara cu pietre pretioase ce a atras toate privirile.

La eveniment au participat si Printul Charles, Ducesa de Cornwall, Printul William. Au lipsit Printul Harry si Meghan Markle, ei fiind prezenti la un alt eveniement, unul caritabil de sustinere a Fundatiei Henry van Straubenzee Memori, ce militeaza pentru educarea copiilor din Uganda.

Regina Elisabeta a implinit 92 de ani. Iata cum a sarbatorit

Poftiti in Trenul Regal cu care calatoreste Regina Marii Britanii

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu