Stiri externe

Cum s-au imbracat Meghan Markle si Kate Middleton la Christmas Luncheon

Scris de Alexandru Manea

Meghan Markle si Kate Middleton au avut doua din cele mai asteptate si mai comentate aparitii la evenimentul Christmas Luncheon, organizat de Regina Marii Britanii la Palatul Buckingham. Iata cum s-au imbracat!

Cum s-au imbracat Meghan Markle si Kate Middleton la Christmas Luncheon

Regina Marii Britanii a organizat traditionala petrecere de Craciun la Palatul Buckingham, Christmas Luncheon, la care au participat membrii ai familiei regale. Printre acestia, bineinteles, si Meghan Markle si Kate Middleton. Acestea au avut doua din cele mai asteptate si mai comentate aparitii. Desi nu au fost date public fotografii oficiale de la eveniment, cele doua ducese au fost totusi fotografiate de presa la sosirea la eveniment, ocazie cu care s-a aflat si ce tinute vestimentare au purtat.

Pentru Meghan Markle a fost cea de-a doua participare la evenimentul anual. In 2017 a participat la o luna dupa ce a anuntat ca s-a logodit cu Printul Harry. In 2018, fotografii au putut capta doar partea superioara a vestimentatiei si, in special, cerceii superbi Galanterie de Cartier. Se banuie ca ducesa a purtat o rochie Erdem, pe care a mai afisat-o in trecut cu alte ocazii.

Ducesa Kate Middleton a ales sa poarte o rochie roz.

Care e mai influenta? Kate Middleton sau Meghan Markle?

Scrie un comentariu