Style Judgement

Cum s-au imbracat Madalina Ghenea si Jane Fonda la premiera filmului „Youth” de la Los Angeles

Scris de Alexandru Manea

Madalina Ghenea si Jane Fonda au participat la premiera de la Los Angeles a filmului „Youth”, in care joaca, regizat de Paolo Sorrentino. Iata cum au ales sa se imbrace pentru marele eveniment.

madalina-ghenea-jane-fonda-youth-la

Madalina Ghenea si Jane Fonda au participat la premiera filmului „Youth” de la Los Angeles, alaturi de actorii cu care joaca in aclamatul film regizat de Paolo Sorrentino.

Madalina Ghenea, dezbracata in cursa pentru Cannes – VIDEO

Pentru evenimentul care le expune proiectul in fata presei si a publicului din America, cele doua actrite au ales sa poarte rochii elegante, decente, dar indeajuns de interesante pentru a atrage toate privirile.

Madalina Ghenea a optat pentru o rochie din matase cu un imprimeu colorat, renuntand astfel la vestimentatiile sexy si extrem de decoltate (chiar daca in filmul „Youth” apare, mai tot timpul, complet dezbracata). Madalina a purtat rochie si sandale Salvatore Ferragamo, clucth Gianfranco Lotti si bijuterii Boucheron.

madalina-ghenea-premiera-youth

Jane Fonda (77 ani) a optat pentru o rochie Valentino din matase imbrodata cu flori colorate, sandale Jimmy Choo, clutch Salvatore Ferragamp si bijuterii H Stern.

jane-fonda-youth

Scrie un comentariu