Stiri Interne Style Judgement

Cum s-au imbracat Klaus si Carmen Iohannis in America

Scris de Alexandru Manea

Klaus Iohannis s-a intalnit cu Barack Obama in Statele Unite ale Americii in timpul Summitului privind Securitatea Nucleara. Prima Doamna, Carmen Iohannis, l-a insotit la una din receptiile de peste Ocean. Iata cum s-a imbracat cuplul prezidential in timpul vizitei oficiale.

klaus-carmen-iohannis-america

Klaus Iohannis s-a intalnit cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama in timpul Summitului privind Securitatea Nucleara. Fotografia oficiala a fost deja publicata de agentiile de presa si postata de Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Costumul pe care l-a purtat, in nuanta gri antracit, realizat impecabil, a fost creat de Alexandru Ciucu, designerul roman care i-a mai croit acestuia vestimentatii pentru vizitele importante din Romania si de peste hotare, inclusiv la receptia Printului Charles al Marii Britanii, de la Bucuresti.

klaus-iohannis-costum-alexandru-ciucu-barack-obama

“Atentatele care au zguduit recent Europa pun in pericol nu doar securitatea fizica a cetatenilor nostri, ci sunt un atac impotriva valorilor si principiilor pe care le reprezentam. Romania este un membru activ si responsabil al grupului restrans al statelor cu capacitati nucleare relevante, iar prezenta la acest Summit reprezinta o chestiune de prestigiu, de consecventa si de influenta. Romania va continua sa participe activ la procesul de intarire a securitatii nucleare la nivel global.

La Summitul de la Washington privind Securitatea Nucleara am transmis un mesaj cat se poate de clar din partea Romaniei: suntem determinati si angajati in respectarea standardelor si obligatiilor care ne revin in domeniul securitatii nucleare. Romania aplica cele mai stricte reguli pentru gestionarea si manipularea materialelor nucleare, dar si pentru combaterea traficului ilicit cu astfel de materiale si mai ales a terorismului nuclear.

Am convingerea ca mesajele si actiunile tarii noastre, exprimate sau reconfirmate la Washington in aceste zile, vor contribui la mentinerea profilului international al Romaniei de stat cu o politica nucleara responsabila si recunoscuta ca atare in plan international”, a transmis Klaus Iohannis pe Facebook.

klaus-carmen-iohannis-america-1

Carmen Iohannis a participat, alaturi de Klaus Iohannis, la intalnirea cu reprezentantii comunitatii romanesti din Washington DC. Pentru acest eveniment, a ales o rochie din catifea realizata de designerul Eli Laslean.

Scrie un comentariu