Stiri Interne Style Judgement

Cum s-au imbracat Carmen Iohannis si Maria Basescu ieri, cand noul Presedinte al Romaniei a depus juramantul

Scris de Administrator

Daca actuala Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis a starnit controverse cu tinuta purtata la ceremonia de investire a sotului ei in functia de Presedinte al Romaniei, Maria Basescu a punctat o aparitie clasica si cat se poate de discreta.

carmen-iohannis-maria-basescu

Ieri, a avut loc ceremonia in cadrul careia Klaus Iohannis a fost investit in functia de Presedinte al Romaniei, preluand stafeta de la Traian Basescu. Iata ce tinute au afisat Carmen Iohannis si Maria Basescu, actuala si fosta Prima Doamna, cu aceasta ocazie.

carmen-iohannis

Carmen Iohannis este o femeie frumoasa si are o silueta impecabila, iar stilul ei vestimentar este in general apreciat de specialistii in domeniul fashion. Cu toate astea, ieri, la ceremonia de investitura in functia de Presedinte al Romaniei a sotului ei, Klaus Iohannis, actuala Prima Doamna a purtat o rochie ce a starnit numeroase controverse. Problema majora a fost reprezentata de lungimea rochiei, cu aproximativ o palma deasupra genunchilor. Criticii au spus ca nu se cade ca o Prima Doamna sa poarte, intr-o ocazie solemna, o fusta sau o rochie deasupra genunchilor.

maria-basescu

Pe de alta parte, Maria Basescu, sotia fostului Presedinte Traian Basescu, a optat pentru o tinuta clasica si discreta, asa cum face de obicei. Aceasta a optat pentru un deux piece belumarin, lungimea fustei fiind, in cazul ei, cea potrivita, spun specialistii.

Scrie un comentariu