Style Judgement

Cum s-au imbracat Adrian Mutu si iubita lui, Sandra, la nunta de sambata

Scris de Alexandru Manea

Adrian Mutu si iubita lui, Sandra Bachici, au participat sambata la nunta unor prieteni apropiati. Iata cum s-au imbracat cei doi si cum au petrecut.

sandra-adrian-mutu-nunta

Adrian Mutu si iubita lui, Sandra Bachici, au participat sambata la nunta unor prieteni apropiati. Cei doi au vrut sa fie si nasi, insa, nefiind casatoriti religios, preotii nu au permis acest lucru, astfel ca in biserica fotbalistul s-a implicat in ritualul religios alaturi de mama lui.

La petrecerea de dupa, insa, Mutu si Sandra au intrat in rolul de nasi, participand si la ceremonia taierii tortului alaturi de miri.

La biserica, Adrian Mutu a purtat un costum gri, camasa alba si cravat neagra, iar Sandra o rochie albastra, scurta, cu paiete aplicate pe materialul transparent de pe piept.

adrian-mutu-sandra-mama

La petrecere, fotbalistul a optat pentru un costum negru cu camasa si cravata negre, iar iubita lui pentru o rochie neagra din paiete, mulata pe corp.

adrian-mutu-sandra-dans-nunta adrian-mutu-sandra-nunta-tort

Spre miezul noptii, insa, odata ce atmosfera s-a incins si au inceput sa danseze, Mutu a renuntat la sacou si la cravata, iar Sandra a schimbat rochia neagra cu cea albastra de la ceremonia religioasa, in care a putut dansa in voie.

adrian-mutu-sandra-haine-nunta

Foto: Instagram, Click!

Scrie un comentariu