Evenimente

Cum s-au distrat vedetele Pro TV la petrecerea de grila

Scris de Alexandru Manea

Noua grila de programe a Pro TV a fost lansata printr-o petrecere la care au luat parte angajatii televiziunii. Iata cum s-au distrat vedetele. Andreea Esca a fost “cap de afis” in mai toate fotografiile.

Pro TV a lansat noua grila de programe printr-o petrecere interna la care au luat parte angajatii televiziunii. Printre acestia, si vedetele postului TV, la care s-a alaturat, mai nou, si Inna, ca jurat Voice Kids.

Insa de departe Andreea Esca pare sa fi fost sufletul petrecerii. Purtand o salopeta turquiose si o masca de indian, cu pene, pe cap, prezentatoarea de stiri s-a pozat cu mai toti invitatii celebri si a postat fotografiile pe pagina sa de Instagram.

party-protv-1

party-protv-2

party-protv-3

party-protv-5

party-protv-6

party-protv-7

Loredana a sustinut un recital memorabil, cantand, printre altele, si hit-ul sau din anii 80, “Buna seara, iubite”, de aceasta data pentru prima data dupa ce compozitul acestuia, Adrian Enescu, nu se mai afla printre noi. Concertul Loredanei a fost admirat si aplaudat de toti invitatii, inclusiv de directorul Pro TV, Aleksandras Cesnavicius.

 


Inna a fost, la randul ei, prezenta printre invitati, si a impresionat cu o salopeta argintie si cu coafura sa: si-a tinut parul in doua cozi impletite.

inna-party-protv

inna-party-protv-2

Scrie un comentariu