ADPM Beauty Stiri externe Video

Cum s-a vopsit Eva Longoria singura acasa – VIDEO

Scris de Ana Kozma

Pana si vedetele de la Hollywood intampina aceleasi probleme ca noi in aceasta perioada de izolare. Dupa o lunga vreme in care nu mai trecuse pe la harstylist, iata cum s-a vopsit Eva Longoria singura acasa.

Cum s-a vopsit Eva Longoria singura acasa – VIDEO

Eva Longoria le-a oferit prietenilor sai virtuali un tutorial extrem de util in aceasta perioada. Mai exact, a postat pe IGTV un flmulet in care explica ce usor poate fi sa-ti vopsesti parul acasa. Celebra actrita a folosit vopseaua L’Oréal Paris Excellence Crème Triple Protection Color.

Filmuletul a ajuns apoi sa fie folosit de celebrul brand, al carui ambasador este Eva Longoria, pe post de reclama TV. A devenit astfel prima reclama tv filmata acasa cu ajutorul unui iPhone.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#LOrealHair #Haircolor #DiyHair #HairCare #GreyHairs #AtHomeHairColor #ColorWithRespect

O postare distribuită de Eva Longoria Baston (@evalongoria) pe

”Nu am avut niciodata radacinile atat de carunte”, spune Eva Longoria la inceputul filmuletului.

”Atunci cand familia L’Oréal m-a abordat pentru aceasta campanie, am fost extrem de incantata sa pot regiza o reclama unica. Este o perioada plina de provocari pentru noi toti. Avem multe responsabilitati, dar nu trebuie sa uitam sa avem grija de noi. In acest filmulet, oamenii pot vedea cat de usor poate fi sa te vopsesti singur acasa. Si sa obtii rezultatul mult dorit”, a mai devzaluit celebra actrita.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@lorealparis

O postare distribuită de Eva Longoria Baston (@evalongoria) pe

Eva Longoria si-a adus baiatul la Festivalul de film de la Cannes

Scrie un comentariu