News Stiri Interne Vedete

Cum s-a reinventat Roxana Blagu din trupa „Trident”‘!

Scris de Christian Stan

Va mai amintiti de cele trei blonde din trupa Trident, care faceau furori in urma cu 11 ani gratie blugilor decupati la spate? Dupa ce si-au incercat norocul in muzica romaneasca, ele s-au reorientat catre gasirea unor iubiti si soti cu bani. Dupa un divort intens mediatizat, Roxana Blagu s-a transformat radical si s-a reorientat profesional.

trident

Dupa un divort scandalos de Marcel Sarbu, fostul patron al clubului Dumars, Roxana Blagu din trupa Trident s-a reorientat profesional, si-a deschis atelier de croitorie si se axeaza acum pe productia de pulovere de lana.

roxana trident 3

roxana trident 2

roxana trident

Roxana si-a schimbat radical look-ul, este acum bruneta si pozeaza ca model pentru creatiile sale. Recent, Roxana a gasit o nisa a modei unde s-a facut remarcata: puloverele de lana. Bruneta Roxana si-a angrenat mama in productia de pulovere de lana crosetate, al caror pret porneste de la 250 de lei. Roxana nu se plange de comenzi si se pare ca isi vinde puloverele nu doar in Romania ci si in Franta, Germania, Anglia, Italia sau America.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu