2 Principale Style Judgement

Cum s-a putut imbraca Mihaela Radulescu pentru Stefan Banica

Scris de Alexandru Manea

Mihaela Radulescu a ales o vestimentatie exytrem de provocatoare pentru a prezenta Festivalul Castanelor de la Baia Mare. In cadrul evenimentul a cantat, printre altii, si Stefan Banica, fostul sau sot.

mihaela-radulescu-festivalul-castanelor

Mihaela Radulescu a ales sa poarte o tinuta provocatoarea pentru evenimentul de la Baia Mare pe care l-a prezentat. Vedeta a urcat pe scena in pantaloni scurti din piele, cizme inalte, peste genunchi cu lanturi argintii, dres cu tinte si o camasa din piele stransa in talie, totul culminand cu un decolteu generos.

Cu un astfel de look vedeta a prezentat Festivalul Castanelor si s-a afisat in fata a mii de oameni.  „Tinutele le-am ales in functie de artistii care au fost pe scena, am zis sa se potriveasca”,a spus ea.

Printre artistii care au cantat la eveniment s-a aflat si Stefan Banica, fostul sau sot. Mihaela s-a fotografiat cu aceasta tinuta si in cortul jandarmilor, cel care a devenit cabina de schimb pe durata evenimentului.

„A devenit, brusc, in seara spectacolului pe care l-am prezentat, „cabina” in care m-am schimbat inaintea recitalului fiecarui artist. 6 ore de stat intr-un frig de 5 grade nu-i un motiv sa mai invidiati viata de star”, a mentionat ea pe Facebook.

Scrie un comentariu