Stiri Interne

Cum s-a petrecut primul sarut dintre Adela Popescu si Radu Valcan!

Scris de Administrator

Acum formeaza un cuplu solid si se pregatesc de nunta, insa Adela Popescu se gandeste inca, cu emotie, la momentul primului sarut dintre ea si Radu Valcan. Iata cum a debutat povestea lor de amor!

adela-popescu-radu-valcan-sarut2

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza, deja de cativa ani buni, unul dintre cele mai frumoase si mai solide cupluri din showbiz. Mai mult, anul acesta se pregatesc chiar si de nunta. Si zicala conform careia “dragostea dureaza 3 ani” pare sa nu li se potriveasca deloc. Asta deoarece chiar si acum, dupa ani de convietuire, Adela Popescu inca se gandeste, cu emotie, la momentul primului sarut dintre ea si Radu Valcan.

adela-popescu-radu-valcan1

A fost un moment frumos, petrecut intre filmari, care i-a apropiat enorm si i-a facut sa realizeze ce simt unul pentru celalalt.

Astazi, Adela Popescu a povestit, pe blogul ei, exact cum s-a petrecut acel prim sarut!

adela-popescu-radu-valcan-sarut1

“La drept vorbind, mie mi-a placut de el de la inceput, dar nu puteam sa las eu bunatate de orgoliu la o parte si sa zic ceva, asa ca… am tacut malc, cum s-ar spune. Ne-am mai zambit cu subinteles, am mai facut cate o glumita timida, dar nimic.

Asta pana intr- zi cand, inainte de filmari, eram mai multi pe pasarela care facea legatura dintre studiouri si machiaj. Un hol, practic. Nimic romantic. Mozaic pe jos, sunete de tocuri, ecou greoi, multa lume in trecere. Mi-era si rusine sa ma uit in ochii lui, va zic. Radu (il cunosc) si-ar fi aprins o tigara.

adela-popescu-radu-valcan-sarut3

Am incercat o imitatie de conversatie, una absolut incoerenta daca stau bine sa ma gandesc, plina de politeturi de tipul ‘si cu ce ai venit pana aici?’ Pai cu masina, evident, doar ne intalneam aproape in fiecare zi in parcare!

Ma rog, dupa doua stangacii si trei balbaieli, mi-am ridicat privirea si m-am uitat fix in ochii lui Radu. Am incercat sa schitez ceva, dar cuvintele mi-au ramas in gat. Imi pierise vocea, ma trecuse un fior rece, aveam furnici in vene. Nu stiu cat a durat asta (sa tot fie vreo 3 secunde, ma gandesc), dar mie mi s-a parut o vesnicie.

adela-popescu-radu-valcan-sarut

Atunci Radu s-a uitat atent la mine, mi-a pus mana pe gat si m-a tras usor spre el. Am stat asa, apropiati, nemiscati, cateva secunde. Cu inima in gat, aproape tremurand. Am inchis ochii. Apoi ne-am sarutat. Asa, usor si tandru, cu o emotie pe care mi-e imposibil sa v-o descriu. Si acum ma trec fiori cand ma gandesc la asta”, a povestit Adela Popescu.

Scrie un comentariu