Stiri externe Style Judgement

Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă a Israelului la Casa Albă

Scris de Ana Kozma

Ieri, la Casa Albă a avut loc un eveniment istoric. Președintele Donald Trump a prezidat o ceremonie de semnare a unui acord între Israel și două state arabe. Trump spune că acesta a fost doar primul pas din planul său de pace pentru Orientul Mijlociu.

Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă a Israelului la Casa Albă

Zi istorică ieri la Casa Albă. Donald Trump a făcut primul pas important pentru ceea ce numește planul de pace în Orientul Mijlociu. Președintele SUA a prezidat o ceremonie de semnare a unui acord între Israel și două state arabe. Este vorba despre Emiratele Unite Arabe și Bahrain.

Cu această ocazie, Donald și Melania Trump l-au primit la Casa Albă pe Benjamin Netanyahu, Prim Ministrul israelian. Acesta a fost însoțit de soția sa, Sara.

Melania Trump a ales să poarte o rochie navy, creație Prada în valoare de 3.700 de dolari. Prima doamnă a Israelului, Sara, a ales o rochie elegantă, din dantelă, într-o nuanță frumoasă de albastru. Și-a completat ținuta cu o haină din același material, cu perle încrustate.

Dacă Melania Trump a optat pentru pantofi stiletto de culoare albă, Prima Doamnă a Israelului a purtat pantofi nude.

Ambele ținute au fost inspirate de culorile din steagul Israelian.

„Suntem aici în această după-amiază pentru a schimba cursul istoriei. După decenii de diviziuni și conflicte, marcăm zorii unui nou Orient Mijlociu ”, a spus Trump.

Președintele Donald Trump a fost nominalizat la Premiile Nobel pentru acest acord de pace între Israel și țările arabe.

Emoții la Casa Albă. Nepoata lui Donald Trump lansează o carte cu dezvăluiri incomode.

Scrie un comentariu