Stiri externe Style Judgement

Cum s-a imbracat Melania Trump in prima vizita din India

Scris de Ana Kozma

Presedintele Donald Trump si sotia sa, Melania, se afla in prezent intr-o vizita oficiala in India. Iata cum s-a imbracat cu aceasta ocazie Prima Doamna a Statelor Unite!

Cum s-a imbracat Melania Trump in prima vizita din India

Donald Trump, Presedintele Statelor Unite, si sotia sa, Melania, se afla in aceasta perioada intr-o vizita oficiala in India. Inca de la aterizarea pe pamant indian, Melania Trump a atras toate privirile cu tinuta sa impecabila all-white.

Cu ocazia vizitei oficiale in India, Prima Doamna a ales sa poarte o salopeta alba, creatie semnata Herve Pierre, accesorizata cu un cordon lat din matase brodata.

Gazda Presedintelui Donald Trump este nimeni altul decat Narendra Modi, Premierul Indiei.

Nu doar de sotia sa este insotit Presedintele Statelor Unite in India, ci si de Ivanka Trump, fiica sa cea mare, si sotul acesteia, Jared Kushner.

Donald Trump a vizitat celebrul Taj Mahal pentru a asista la momentul in care apune soarele peste somptuoasa constructie. De asemenea, a tinut un discurs pe stadion, in fata a peste 100.000 de oameni.

La Taj Mahal, Ivanka Trump si Jared Kushner s-au fotografiat exact pe banca pe care a stat candva si regretata Printesa Diana.

Melania Trump a folosit o sosie pentru vizita din Alabama?

Scrie un comentariu