ADPM Coffee Break Style Judgement

Cum s-a imbracat Meghan Markle la primul sau eveniment Royal Ascot

Scris de Alexandru Manea

Meghan Markle a participat pentru prima data la evenimentul Royal Ascot alaturi de proaspatul sau sot, Printul Harry. Iata cum a ales sa se imbrace si ce gesturi de tandrete a facut in public alaturi de partenerul sau.

Cum s-a imbracat Meghan Markle la primul sau eveniment Royal Ascot

La o luna de cand s-au casatorit, Meghan Markle si Printul Harry au participat pentru prima data impreuna la prestigiosul eveniment Royal Ascot din Marea Britanie.

Alaturi de Regina Elisabeta si de Kate Middleton si Printul William, Harry si Meghan au fost invitatii cei mai asteptati de intreaga audienta si de reprezentantii Mass Media.

Pentru acest eveniment, Meghan a ales sa poarte o rochie alba, tip camasa, cu nasturi pe mijloc, stansa in talie cu o curea fina, stiletto, clutch negru si o superba palarie fantezie in nuante alb-negru.

Printul Harry a purtat un costum britanic, cu frac si joben, si a tinut in mana o umbrela stransa, asa cum prevede traditia, la indemana spre a-si proteja partenera in caz ca ploua.

Pe parcursul evenimentului, Harry si Meghan au impartit gesturi tandre in public: s-au tinut de mana si, la un moment dat, Megan si-a mangaiat pe spate sotul.

Astfel de gesturi nu au mai fost facute de membri ai Casei Regale pana acum, conform conduitei ei trebuind sa fie sobri si distanti, chiar daca sunt sot si sotie.

Este si cazul Printului William si al Ducesei de Cambridge, care de fiecare data respecta vechile reguli de conduita.

#NEW Meghan and Harry at Royal Ascot. || June 19, 2018 ❤

A post shared by Meghan Markle Fan (@meghanmarkle.fan) on

Scrie un comentariu