Stiri externe Style Judgement

Cum s-a îmbrăcat Kate Middleton în puținele apariții din 2020

Scris de Ana Kozma

Dacă în anii trecuți erau nenumărate, aparițiile publice bifate de Kate Middleton în 2020 pot fi cu ușurință numărate pe degetele celor două mâini. Iată aici cum s-a îmbrăcat Ducesa de Cambridge în anul pandemiei.

Cum s-a îmbrăcat Kate Middleton în puținele apariții din 2020

2020 a fost un an diferit pentru toată lumea. Chiar și pentru Familia Regală. Dacă în anii trecuți bifau nenumărate apariții publice și vizite oficiale, în anul pandemiei ele au putut fi numărate pe degete. Iată cum s-a îmbrăcat Kate Middleton în puținele apariții din 2020.

5 ianuarie 2020

Ducesa de Cambridge a participat la slujba de duminică la Biserica Sf. Maria Magdalena din Sandringham. Purta un palton, cizme Stuart Weitzman, geantă Jaeger și o pălărie de la Hicks & Brown.

15 ianuarie 2020

Kate Middleton s-a întâlnit cu Amir Khan în timpul unei vizite la restaurantul emblematic al MyLahore. Purta o rochie Zara.

22 ianuarie 2020

De data aceasta, Ducesa a fost surprinsă în timpul unei vizite la Birmingham Science Museum. Purta pantaloni negri și o bluză semnată Tabitha Webb.

22 ianuarie 2020

Ducesa de Cambridge a vizitat HMP Send. A purtat o maletă neagră și un palton Massimo Dutti, dar și o fustă plisată Zara, cu imprimeu leopard.

27 ianuarie 2020

A participat la ceremonia comemorativă a Zilei Holocaustului la Memorialul din Marea Britanie, (Westminster). A ales cu această ocazie să poarte o rochie gri semnată Catherine Walker.

2 februarie 2020

Cu ocazia Premiilor BAFTA 2020, Kate Middleton a purtat o rochie Alexander McQueen. Rochie pe care, de altfel, a mai îmbrăcat-o public și în 2012.

3 martie 2020

Ducesa a purtat o superbă rochie verde smarald, semnată The Vampire’s Wife, cu ocazia unei vizite la depozitele Guinness din Dublin, Irlanda.

6 octombrie 2020

Kate a bifat o vizită la Universitatea Derby, purtând o haină în carouri Massimo Dutti și un pulover tricotat albastru pastel.

8 decembrie 2020

Tot cu ocazia unei vizite oficiale, Kate Middleton a afișat un look festiv. Culoarea roșie, perfect potrivită pentru luna decembrie.

Ce produse de înfrumusețare folosește Kate Middleton

Scrie un comentariu