Stiri Interne

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la vizita din America

Scris de Sorin Dutoiu

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis s-au intalnit in weekend cu reprezentantii comunitatii romanesti din Statele Unite, cu ocazia vizitei peste ocean. Iata cum s-a imbracat Prima Doamna si ce s-a intamplat in cadrul evenimentului.

carmen-iohannis-rochie-america

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la vizita din America

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis au luat parte la mai multe actiuni in cadrul vizitei oficiale din Statele Unite ale Americii.

Impreuna s-au intalnit cu reprezentantii comunitatii romanesti de peste ocean, la eveniment participand in jurul a 100 de persoane, printre care s-a aflat si printesa Marina Sturdza.

carmen-klaus-iohannis-america-1

La aceasta intalnire, Prima Doamna a purtat o rochie rochie rosie, pana la genunchi, cu decolteul in unghiuri drepte, pe care a accesorizat-o cu pantofi nude tip stiletto si clutch nude. Presedintele tarii a ales un costum clasic, bleumarin, cu camasa alba si cravata bleu.

Ce are special smokingul creat de Alexandru Ciucu pentru presedintele Klaus Iohannis

autografe-iohannis

In cadrul intalnirii, Klaus Iohannis a acordat autografe pe cartile „Primul pas” si „Pas cu pas”, lansate anul trecut.

klaus-iohannis-america-5

Presedintele Romaniei a asistat apoi la Adunarea Nationala a Natiunilor Unite si la discursul Papei Francisc, pentru ca apoi, la ONU, sa ia cuvantul sustinand egalitatea dintre femei si barbati si promovarea drepturilor femeilor.

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis au purtat tinute Alexandru Ciucu la vizita in Spania

Scrie un comentariu