Style Judgement

Cum s-a imbracat Angelina Jolie pentru vizita cu stilata Brigitte Macron

Scris de Alexandru Manea

Angelina Jolie s-a intalnit cu Prima Doamna a Frantei, Brigitte Macron, in Paris, pentru a discuta despre misiunea umanitara recenta a actritei in Iordania. Iata cum a ales sa se imbrace vedeta pentru aceasta intalnire speciala.

Cum s-a imbracat Angelina Jolie pentru vizita cu stilata Brigitte Macron

Dupa ce a vizitat cateva familii de refugiati sirieni din Iordania, Angelina Jolie a ajuns in Paris pentru a se intalni cu Prima Doamna a Frantei, Brigitte Macron, si a discuta cu aceasta despre situatia refugiatilor sirieni de pretutindeni, alungati din tara lor de cruntul razboi.

Pentru ca Prima Doamna a Frantei este mereu admirata pentru stilul ei vestimentar, atentia presei s-a indreptat de aceasta data in mod special asupra aspectului estetic al actritei.

Angelina Jolie a ales un stil glamuros al Hollywood-ului de altadata, purtand o rochie alba Roland Mouret (ce poate fi cumparata de pe Farfetch cu 752 dolari), ochelari supradimensionati, pantofi stiletto nude si o geanta Louis Vuitton. Brigitte Macon a optat, la randul sau, pentru un blazer gri, camasa alba, pantaloni negri skinny.

Cum s-a îmbrăcat Brigitte Macron în 2017. Inspiră-te din stilul ei chic!

Angelina Jolie a atras atentia, in cadrul acestei intalniri, ca ajutorul umanitar permanent nu este o solutie in a stopa criza din Siria, ci deciziile de ordin politic, decizii care sa le permita familiilor siriene sa se intoarca acasa.

Brigitte Macron are la activ si alte intalniri cu celebritati internationale, printre acestea si Rihanna.

 

Scrie un comentariu