Stiri Interne Video

Cum s-a descurcat WRS la repetițiile pentru semifinala Eurovision – VIDEO

Scris de Ana Kozma

Duminică a avut loc ceremonia de deschidere Eurovision 2022, iar în seara aceasta se transmite live, de la Torino, prima semifinală. Iată cum s-a descurcat WRS la repetițiile pentru semifinala Eurovision.

Cum s-a descurcat WRS la repetițiile pentru semifinala Eurovision – VIDEO

Momentul mult așteptat de fanii Eurovision este aici. Duminică a avut loc ceremonia de deschidere a celebrului concurs muzical. În această seară, va putea fi urmărită live prima semifinală. Chiar dacă reprezentantul României, WRS, va urca pe scenă abia joi, a avut deja primele repetiții pe scena Eurovision.

WRS a cântat Llamame, piesa cu care ne va reprezenta țara în concurs anul acesta.

„Am primit o mulțime de mesaje din partea fanilor, organizatorilor și jurnaliștilor. A fost o nouă zi plină de emoții, dar răspunsul nu s-a lăsat așteptat. Momentul nostru are deja aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul oficial de Youtube al ESC, ceea ce mă motivează și mai mult să dau absolut totul în concurs”, a declarat WRS.

Se pare că reprezentantul României a fost nevoit să își schimbe coregrafia în ultimul moment. Motivul? Probleme tehnice legate de scenă. Spectacolul a fost însă modificat, iar WRS promite un show incendiar în Semifinala de joi, 12 mai. Acesta va intra al 13-lea în concurs.

Alături de România, în a doua semifinală participă: Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia şi Irlanda.

Finala va avea loc sâmbătă, 14 mai, și va fi transmisă live de TVR.

Scrie un comentariu