Style Radar

Cum reuseste Kate Middleton sa aiba pantofii stiletto ca fixati pe picior

Scris de Alexandru Manea

Kate Middleton are de fiecare data aparitii impecabile. Pantofii sai stiletto niciodata nu i-au creat feste, ci au fost permanent ca fixati de picior. Iata la ce truc apeleaza!

Cum reuseste Kate Middleton sa aiba pantofii stiletto ca fixati pe picior

Cand spui Kate Middleton te gandesti automat la perfectiune in ceea ce priveste aparitii vestimentare publice. Este mereu atent studiata si stie sa evite orice gafa de protocol ori accident stilistic. Spre exemplu, pantofii stiletto pe care ii poarta par mereu ca o extensie naturala a piciorului sau, aproape ca si cum ar fi lipiti de picior, fara a se misca vreodata de la locul lor. 

Ca sa ajunga la o asemenea situatie, Kate Middleton apeleaza, se pare, la un truc.

Intrucat poarta tot timpul dres foarte fin (asa prevede protocolul regal), ducesa isi pune pad-uri in zona talpii, pad-uri ce lipesc dresul, respectiv piciorul de calapodul pantofului. In acest fel incaltamintea este mereu fixata perfect si, indiferent de cat de mult merge sau se misca, ducesa nu risca sa i se deplaseze piciorul in pantof. 

Nu acelasi lucru se poate spune insa si despre Meghan Markle. Aceasta a ignorat protocolul Casei Regale si a purtat pantofi fara dres, si, evident, fara magicele pad-uri, ajungand astfel ca fotografii sa ii surprinda piciorul arcuit si miscat de la locul lui, din incaltaminte. 

Cum se îmbrăca frumoasa Kate Middleton înainte să deveni ducesă

Scrie un comentariu