ADPM Health Stiri Interne

Cum reactioneaza vedetele noastre la Coronavirus. Ce sfaturi dau pe Instagram

Scris de Ana Kozma

Febra epidemiei de Coronavirus a cuprins intreaga lume, iar vedetele nu fac exceptie. Iata ce sfaturi dau, pe retelele de socializare, cateva dintre vedetele autohtone.

Cum reactioneaza vedetele noastre la Coronavirus. Ce sfaturi dau pe Instagram

In ultime vreme, subiectul principal nu doar la stiri, ci si in discutiile dintre oameni, este fara indoiala epidemia de Coronavirus. Chiar si vedetele se folosesc de social media pentru a da oamenilor sfaturi despre ce e bine sa faca. Nu doar in aceasta perioada, ci tot timpul.

Fie ca este vorba despre spalatul mainilor, dezinfectarea telefoanelor mobile sau a clantelor, iata ce ne sfatuiesc cateva dintre vedetele autohtone pentru a ne feri de Coronavirus.

Elena Gheorghe a postat cateva InstaStory-uri legate de acest subiect. Artista spune ca ar trebui sa ne spalam cat mai des pe maini. Mai mult, sa ne dezinfectam telefoanele, clantele si intrerupatoarele. In plus, ii sfatuieste pe parinti sa isi tina copiii in casa pe perioada in care sunt inchise scolile.

Ileana Badiu a postat si ea un InstaStory prin care ne arata ca gelul dezinfectant pentru maini nu ii lipseste, indiferent de situatie.

Anca Serea este de acord cu propunerea ca, atata vreme cat scolile vor fi inchise, unul dintre parinti sa stea acasa cu cei mici.

Sylvia spune ca este ingrozita de ceea ce se intampla. Ca oamenii ar trebui sa ia mai in serios masurile luate. Si ca atata timp cat scolile sunt inchise, iar oamenii merg in mall-uri si cluburi, masura nu poate avea vreun efect. Este nevoie de implicare din partea oamenilor, de responsabilitate si de dorinta de a face totul pentru ca lucurile sa mearga spre bine.

Catrinel Menghia este izolata in Italia si a facut, la randul ei, cateva postari pe tema Coronavirusului.

Festivalurile Tomorrowland si Coachella, anulate din cauza Coronavirus! Ce se va intampla cu Untold si Neversea?

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu