Stiri externe Video

Cum reactioneaza copiii cand afla ca Bruce Jenner s-a transformat in femeie! VIDEO fabulos!

Scris de Administrator

Un filmulet in care mai multi copii vorbesc despre transformarea lui Bruce Jenner din barbat in femeie a devenit viral pe Internet! Iata ce reactii fabuloase au cei mici!

caitlyn-jenner-bruce-kris-jenner

Transformarea fostului tata vitreg al lui Kim Kardashian, Bruce Jenner, in femeie, a starnit o multime de reactii. Inca de cand noua sa identitate, Caitlyn Jenner, a fost devzlauita pe coperta revistei Vanity Fair, lumea s-a impartit in doua! In vreme ce unii i-au aplaudat curajul si onestitatea, altii au condamnat schimbarea.

Iata insa ce reactii uimitoare au copiii atunci cand afla ca Bruce Jenner s-a transformat in femeie!

Cei mici vorbesc cu o maturitate incredibila si dau dovada de toleranta si intelegere. Ei se inscriu in categoria acelora care spun ca este o dovada de curaj ce merita admirat faptul ca te arati lumii asa cum esti de fapt, fara a te preface si a purta masti.

“Cred ca sunt doar speriati de schimbare, nu stiu cum sa ii faca fata. Poate sunt doar coplesiti de atata curaj. Nu inteleg cum e sa fii pur si simplu cine vrei sa fii. E important sa fii tu insuti pentru ca daca nu esti tu insuti, atunci cine esti?”, sunt doar cateva dintre cuvintele rostite de copii…

Scrie un comentariu