Stiri Interne

Cum reactioneaza Amalia Enache cand e comparata cu Andreea Marin

Scris de Alexandru Manea

Amalia Enache a inceput sa fie comparata cu Andreea Marin, dupa ce noua ei emisiune de la Pro TV, „Clipa de fericire”, a fost asemanata cu cele realizate de „Zana Surprizelor” la TVR. Iata ce a declarat vedeta Pro TV.

amalia-enache-andreea-marin

Amalia Enache prezinta o noua emisiune la Pro TV, „Clipa de fericire”, ce a inceput deja sa fie comparata cu show-urile realizate de Andreea Marin la TVR, „Surprize, Surprize” si „Pretuieste Viata”.

Mai exact, sunt prezentate cazurile emotionante ale unor invitati, care sunt rasfatati cu tot felul de surprize placute, pentru a le recompensa meritele.

Multi au inceput sa ii puna Amaliei „Zana de la Pro TV”, insa ea spune ca este doar un jurnalist care descopera povesti de viata exceptionale.

amalia-enache-clipa-de-fericire

„ Zane, Mos Craciun, Iepurasul de Paste… E un club select asta, nu?! Va invit sa urmariti emisiunea. Veti vedea un jurnalist care descopera, pe teren si în platou, povesti de viata ale unor oameni simpli cu destine exceptionale. Oare asa arata o zana în zilele noastre, ca un jurnalist?”, a declarat ea pentru Libertatea.

Amalia reunoaste ca s-a uitat, in urma cu un deceniu, la „Surprize, Surprize”, insa pe apucate, intrucat era mai tot timpul ocupata cu job-ul de la Pro TV.

Cum va fi emisiunea cu surprize prezentata de Amalia Enache la Pro TV

„Stiu emisiunea, ca doar am trait in Romania, nu in alta parte, dar vag, pe sarite, pentru ca ea a rulat in perioada stu­den­tiei si a­poi a primilor mei ani la PRO TV, iar in redactie nu a­veam timp sa fiu telespectatoare. Eram conectata 100% la actualitatea interesanta pentru stiri”, a marturisit ea.

Scrie un comentariu