Uncategorized

Cum raspunde Alexandra Stan la acuzatiile ca a facut playback la Vocea Romaniei

Scris de Alexandru Manea

Alexandra Stan a fost criticata de fani si de Tudor Chirila ca a facut playback vineri la „Vocea Romaniei”. Iata cum raspunde acum solista la aceste acuze.

alexandra-stan-vocea-romaniei

Alexandra Stan a avut o aparitie surpriza vineri in semifinala „Vocea Romaniei”. Artista a cantat noua ei piesa, „Vanilla Chocolat”, insa nu live, ci in varianta playback, contrastand cu toate prestatiile live din celebra emsiune.

Chiar dupa reprezentatia sa, Tudor Chirila avea sa o critice in direct: „Eu as avea ceva de comentat. Respect Marius Moga. A cantat live foarte bine, fata de actul dinainte. Ma refer aici la actul Alexandrei Stan”, a declarat el.

tudor-chirila-vocea-romaniei

Artistul nu a fost singurul care a criticat-o, Alexandra primind replici dure si de la fanii ei de la Facebook. Unul dintre ei a scris: „Trebuia ca Tudor Chirila sa mature cu tine pe jos mai rau decat a facut-o deja (in ochii publicului)! Katy Perry este (de exemplu) o ARTISTA (ceea ce tu nu esti) de talie internationala care canta pop si canta LIVE!!!!! Daca stii ca nu poti face un lucru, ramai acasa !”.

Alexandra Stan vine acum sa explice de ce a ajuns sa faca playback intr-o emisiune de mare audienta unde se canta tot timpul live: „Eu am fost invitata ca sa imi prezint show-ul, care nu e deloc simplu ca si coregrafie si, de asemenea, noua mea piesa – „Vanilla Chocolat”. Nu am venit in calitate de concurent. Oricum, conditiile aparitiei mele la „Vocea Romaniei” erau discutate in prealabil cu producatorii emisiunii, deci nu ar fi trebuit sa fie nicio surpriza pentru nimeni”, a declarat solista pentru Cancan.ro.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu