Stiri externe Style Radar

Cum pozeaza Jennifer Lopez si logodnicul in noua campanie pentru ochelari de soare

Scris de Ana Kozma

La scurta vreme dupa ce au facut furori in presa internationala cu logodna lor, Jennifer Lopez si Alex Rodriguez pozeaza acum impreuna in noua campanie pentru ochelari de soare Quay Australia. Iata aici imaginile!

Cum pozeaza Jennifer Lopez si logodnicul in noua campanie pentru ochelari de soare

Nu a trecut mult de cand Jennifer Lopez si Alex Rodriguez au impartasit lumii vestea ca s-au logodit, stire care tine de atunci primele pagini ale publicatiilor internationale.

Iar acum, cei doi viitori insuratei au facut echipa cu brand-ul Quay Australia pentru a promova cea mai recenta colectie de ochelari de soare.

Jennifer Lopez este de multa vreme fan declarat al ochelarilor de soare semnati Quay, iar logonicul ei s-a lasat si el cucerit de accesoriile cool.

Brand-ul Quay Australia lanseaza acum cea mai noua colectie de ochelari de soare, atat pentru barbati, cat si pentru femei, iar Jennifer Lopez si Alex Rodriguez au acceptat sa pozeze pentru campania publicitara.

Colectia pentru femei poarta denumirea QUAY x JLO si ofera diferite modele de ochelari, de la aviator si pana la ochi de pisica, in vreme ce colectia pentru barbati se numeste QUAY x AROD.

De ce este atat de scump inelul de logodna primit de Jennifer Lopez

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez – povestea lor de dragoste

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Lookin’ like money 💸 @jlo in EL DINERO gold/black fade #QUAYXJLO #QUAYAUSTRALIA

O postare distribuită de QUAY AUSTRALIA (@quayaustralia) pe

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu