Stiri Interne

Cum poti avea o relatie fericita? Life coach Andreea Runceanu ofera raspunsul!

Scris de Alexandru Manea

Relatiile sentimentale din prezent par din ce in ce mai fragile din pricina multor factori externi, printre care si stresul de zi cu zi de la locul de munca. Este important insa ca problemele de la serviciu sa nu se reverse asupra vietii sentimentale. De multe ori, cuplurile apeleaza la sprijinul unui psilohog sau al unui life coach, specialisti ce vin sa le ofere sfaturi obiective pentru a trece pentru orice impas de acest tip.

andreea-runceanu-lifecoach-3

Andreea Runceanu, life coach acreditat international, explica in ce consta o relatie fericita si cum anume cuplurile pot sa isi mentina relatia solida apeland la metode deosebit de simple, la indemana oricui.

“Dincolo de emotia iubirii, de rationalul echilibrului si de receptivitatea intelegerii reciproce, orice relatie are numai de castigat daca avem grija sa pastram si sa cultivam bucuria de a rade si a ne juca.

In multe cazuri am observat ca oamenii au senzatia ca, daca se casatoresc, trebuie sa devina seriosi. Ca, daca au niste responsabilitati in plus, nu se mai pot copilari si nu se mai bucura de lucrurile care ii fac pe ei sa se simta 100% vii. Foarte gresit.

Fiecare cuplu are momente de cumpana, ele find mai mult sau mai putin marcante, in functie de natura relatiei.

andreea-runceanu-4

In fiecare relatie apar discutii si divergente, ele putand degenera mai ales daca unul sau mai multe dintre elementele mentionate la inceput slabesc temporar, dintr-o cauza sau o stare anume.

Poate suntem stresati si e greu sa mai privim evenimentele la fel echilibrat. Poate suntem teribil de obositi si nu mai suntem in stare sa fim la fel de atenti la cuvintele si gesturile celuilalt. Sau poate traversam o perioada de rutina care din pacate erodeaeza emotiile iubirii. Insa sta in puterea noastra sa remarcam asta prin autoobservare si introspectie, si putem echilibra apoi situatia, concentrandu-ne pe factorii care sunt inca puternici.

Sa uitam niciodata ca doar cateva clipe de joaca schimba brusc situatia, atragandu-l si pe celalalt intr-o stare de spirit capabila sa potenteze iubirea si sa ne faca sa regasim usor echilibrul si intelegerea. Nu mai spun cat de minunat este cand ne aducem aminte sa radem si sa ne jucam mai des, nu doar in situatiile in care apelam la joaca si ras ca la o frana de urgenta, care sa ne opreasca din alunecarea catre insensibilitate, cearta si nefericire”, a scris Andreea Runceanu pe blogul ei, www.andreearunceanu.ro.

Andreea Runceanu (www.andreearunceanu.ro) este life coach certificat international APC(IIC&M), specialist NLP (Programare neuro-lingvistica) si membru fondator al trupei Amadeus. In data de 27 august Andreea va sustine un nou workshop intitulat „Fericirea in cuplu”. Detalii despre cum poti sa participi la acest workshop gasesti pe http://andreearunceanu.ro/portfolio_page/workshop-fericirea-in-cuplu/.

Scrie un comentariu