Stiri Interne

Cum are Mihai Leu cancer de colon, desi duce un stil de viata exemplar

Scris de Alexandru Manea

Mihai Leu a fost diagosticat cu cancer de colon, fiind operat pana acum de doua ori. Sotia lui crede ca boala este ereditara, in conditiile in care fostul boxer duce un stil de viata sanatos, exemplar. Iata ce declara.

mihai-leu-dupa-operatie

Mihai Leu, primul roman campion mondial la box, a fost diagnosticat anul trecut, in urma unui contro amanuntit intr-o clinica din Viena, cu cancer la colon.

A fost operat pana acum de doua ori, ultima interventie avand loc chiar vinerea trecuta, de ziua lui de nastere, la spitalul Fundeni, si a avut ca scop scoaterea drenei pe care medicii o amplasasera la operatia anterioara.

mihai-leu-familie

Sotia lui, Anna, sustine ca Mihai Leu avea un stil de viata sanatos, exemplar, si crede ca boala este ereditara, tatal lui suferind, la randul sau, de cancer, in urma cu multi ani.

„Mereu a mancat sanatos, nu a baut, nu a fumat, nu a exagerat cu nimic, pur si simplu s-a intamplat. Poate sa fie si ceva genetic, tatal lui a avut aceeasi boala in urma cu multi ani, exista si varianta sa-l fi mostenit, insa nimeni nu poate afirma cu certitudine acest lucru”, a declarat sotia lui Mihai Leu pentru ziarulring.ro.

Dupa ce va fi externat, Mihai Leu urmeaza sa mearga la Viena pentru un nou set de analize complete.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu